ΑΝΤ1 - Μαρία Μαγδαληνή: H ιστορία της γυναίκας που πίστεψε στο λόγο του Θεού με όλη της την ψυχή
Media

ΑΝΤ1 - Μαρία Μαγδαληνή: H ιστορία της γυναίκας που πίστεψε στο λόγο του Θεού με όλη της την ψυχή

ΑΝΤ1 - Απόψε Μεγάλη Παρασκευή στις 24:00 έρχεται στις οθόνες μας η δραματική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή» η οποία θα διηγηθεί – όπως δεν έχει ειπωθεί ποτέ- την ιστορία της γυναίκας που πίστεψε στο λόγο του Θεού με όλη της την ψυχή. Στον ομώνυμο ρόλο, η Ρούνι Μάρα.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες το 2018 σε σκηνοθεσία του Γκαρθ Ντέιβις. Παίζουν: Ρούνι Μάρα, Γιόακιν Φίνιξ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Ταχάρ Ραχίμ.

MARIA-MAGDALHNH-(3).jpg

Μαρία Μαγδαληνή

O Ant1 ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η νεαρή Μαρία από τα Μάγδαλα, αναζητά έναν νέο τρόπο ζωής στην κατακτημένη από τους Ρωμαίους Ιουδαία που διοικείται από τον Πόντιο Πιλάτο. Λόγω του ανεξάρτητου πνεύματος της , η κοπέλα θεωρείται τρελή και επικίνδυνη από τους οικείους της, αλλά εκείνη αψηφά τις ιεραρχίες και τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας και γίνεται μέλος ενός κοινωνικού κινήματος με επικεφαλής τον Ιησού το Ναζωραίο.

Mary Magdalene

Η Μαρία ακολουθεί τον «θεραπευτή» και «προφήτη», θα τον ακούσει, θα τον βοηθήσει, θα τον υποστηρίξει, θα του συμπαρασταθεί στον Γολγοθά, θα δει πρώτη την Ανάστασή του και θα κηρύξει τη διδασκαλία του, παρότι στην εξέλιξη της Χριστιανικής θρησκείας η προσωπικότητα και η συμβολή της θα διαστρεβλωθούν.

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Σε τρία μέρη φέτος από τον Ant1 – Πότε θα δούμε τη σειρά

Μαρία Κίτσου: Η πρώτη της ανάρτηση ως Μάγισσα που συγκέντρωσε 198.000 likes

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved