Ο Φάνης Μουρατίδης για το Maestro: «Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου»
Media

Ο Φάνης Μουρατίδης για το Maestro: «Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου»

Στην εφημερίδα Secret έδωσε συνέντευξη ο Φάνης Μουρατίδης με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Maestro στις 16 Μαΐου στο MEGA.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, που τον έφτασε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

«Ήξερα από την αρχή ότι είναι διασφαλισμένη η επιτυχία από το επίπεδο και την ποιότητα του προϊόντος. Το ότι θα έφτανε σε αυτό το level όμως δεν θα μπορούσα να το ξέρω», δηλώνει ο Φάνης Μουρατίδης και συμπληρώνει χαρακτηριστικά: «Ωστόσο, γνωρίζοντας τον Χριστόφορο, δεν εκπλήσσομαι, αφού πίστευα ότι θα μπορούσε αυτή η δουλειά να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Ο Χριστόφορος έχει όλες τις προδιαγραφές και τα εχέγγυα για να το πετύχει».

1675201581125-872513262-mouratidis.jpg

Αντίνοος Αλμπάνης: Η μεγάλη αποκάλυψη για το Maestro - «Σοκαριστήκαμε με αυτό που είδαμε»

«Το κοινό μας συνδέει με τα τελευταία πράγματα που έχουμε κάνει. Δυσκολεύεται να μας συνδέσει με κάτι άλλο και επειδή εδώ και 12 χρόνια κάνω μόνο κωμωδίες, κάπου έχει περάσει στο κεφάλι τους ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτός κάνει μόνο αυτό. Δεν μου συμβαίνει συχνά να κάνω τέτοια συνεργασία στη ζωή μου. Συνέβη μία φορά στα 34 χρόνια της καριέρας μου», απαντά ο Φάνης Μουρατίδης.

maestro-1-600x467-1.jpg

«Έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που νοιάζεται για τη δουλειά του, που είναι πάνω από όλα. Πρέπει να είσαι και ολίγον κουραστικός αν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα σε αυτή τη χώρα, άρα να έχεις το κουράγιο, τον χρόνο, το πάθος να γίνεσαι αυτός ο ενοχλητικός τύπος που κάθε 5 λεπτά λέει «τι κάνεις τώρα, το έκανες αυτό;». Γι’ αυτό και η επιτυχία σε κάποιους ανθρώπους δεν είναι τυχαία. Ο Παπακαλιάτης είναι συνώνυμο της επιτυχίας, είναι ένας άνθρωπος-ορχήστρα κυριολεκτικά», δηλώνει σε άλλο σημείο ο Φάνης Μουρατίδης.

Maestro: Αποκλειστικό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved