Γη της ελιάς: Το ένοχο μυστικό του Ισίδωρου – Τα ψέματα και η μυστηριώδης εξαφάνιση
Media

Γη της ελιάς: Το ένοχο μυστικό του Ισίδωρου – Τα ψέματα και η μυστηριώδης εξαφάνιση

Ο Μάνος και η Μαρίνα έρχονται αντιμέτωποι με μία συγκλονιστική αποκάλυψη στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς».

Το ζευγάρι ανακαλύπτει ότι ο Ισίδωρος τους έχει πει ψέματα για το ταξίδι του στο Λονδίνο, αγνοώντας ότι ο άντρας κρύβει ένα μεγάλο και ένοχο μυστικό.
Με άκρως ανατρεπτικό τρόπο εξελίσσονται τα γεγονότα στη ζωή των κεντρικών ηρώων της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς», που φέρει τη σεναριακή υπογραφή της Βάνας Δημητρίου.

Η Γη της Ελιάς: Άναυδοι Αθηνά & Τζον - Η κίνηση της Φιλιώς που θα ανατρέψει τα πάντα!

gi-tis-elias-ISIDOROS.jpg

Ο Μάνος και η Μαρίνα έρχονται αντιμέτωποι με μία συγκλονιστική αποκάλυψη, που αφορά τον Ισίδωρο, και αρχίζουν να τρέμουν για την υγεία του. Ο δήμαρχος της Αρεόπολης έχει δηλώσει στην οικογένειά του ότι πηγαίνει ένα ακόμη ταξίδι στο Λονδίνο, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, της Αντιγόνης, που ζει και εργάζεται μόνιμα εκεί. Ωστόσο, αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα, το οποίο σύντομα βγαίνει στο φως... Μάλιστα, έχει ζητήσει από την κόρη του να τον καλύψει στους υπόλοιπους και όταν ο Μάνος και η Μαρίνα τής τηλεφωνούν την υποτιθέμενη ημέρα των γενεθλίων της για να της δώσουν ευχές εκείνη τις δέχεται και τους ευχαριστεί. Ενώ όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς και βάσει σχεδίου για τον Ισίδωρο, κάποια στιγμή η Μαρίνα ανακαλύπτει στο ημερολόγιό της ότι τα γενέθλια της Αντιγόνης είναι άλλη χρονική περίοδο και πέφτει από τα σύννεφα. Χωρίς δισταγμό, μεταφέρει στον Μόνο αυτή τη συγκλονιστική πληροφορία και αμέσως το ζευγάρι αντιλαμβάνεται ότι ο Ισίδωρος τους έχει πει ψέματα σχετικά με τον λόγο του ταξιδιού του στο Λονδίνο.

gi-tis-elias-manos-marina.jpg

Αναστατωμένοι, αρχίζουν να αναρωτιούνται πού μπορεί να βρίσκεται ο Βρεττάκος και τους κατακλύζουν φόβοι ότι μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο τους κρατάει κρυφό. Εν τω μεταξύ, οι ίδιοι προσπαθούν να ισορροπήσουν και τη διαπροσωπική τους σχέση, καθώς π Μαρίνα επιτηρεί τον σύζυγό της σχετικά με τις αμφεταμίνες και εκείνος το αντιλαμβάνεται. Την επόμενη I ημέρα, ενώ τρέμουν για την υγεία του Ισίδωρου, εκείνος τους τηλεφωνεί και τους ανακοινώνει ότι σκοπεύει να μείνει περισσότερο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο. Έτσι, ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την απρόσμενη εξαφάνιση του Ισίδωρου από τη Μάνη, ενώ ο άντρας συνεχίζει να λέει ψέματα στην οικογένειά του. Η εξέλιξη αυτή αναστατώνει ακόμη περισσότερο τον Μάνο και τη Μαρίνα.

1675682185610-681480848-gi-tis-elias-isidoros-antigoni.jpg

Η υγεία του Ισίδωρου δεν διατρέχει κίνδυνο, όμως ο ισχυρός άντρας κρύβει ένα ένοχο μυστικό. Μάλιστα, δεν επιθυμεί κανείς από το στενό του περιβάλλον να ανακαλύψει την αλήθεια, που κρατάει θαμμένη, και για αυτόν τον λόγο αναγκάζεται να λέει σε όλους τόσα ψέματα.

Πηγή mytv

Γη της Ελιάς spoiler: Η Αρετή βγαίνει από τη φυλακή – Μόνο ο Λυκούργος την υποδέχεται!

Γη της Ελιάς – Ιορδανίδης: Το spoiler για τον Μάνο Βρεττάκο και η τέταρτη σεζόν

Γη της Ελιάς: Ο Στάθης βρίσκει νέα δουλειά στην Αριάδνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved