Media

Φιλαράκια: 20 χρόνια χωρίς τους αγαπημένους μας χαρακτήρες - Πότε προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο;

Πρόκειται για την αγαπημένη σειρά όλων μας, για τα δικά μας "Φιλαράκια". Έχουν ολοκληρωθεί 20 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου και οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες βρίσκονται χαραγμένοι στην καρδιά μας. 

Αποχαιρετήσαμε την αγαπημένη μας σειρά και τα αγαπημένα μας "Φιλαράκια" στις 6 Μαΐου του 2004, με ένα επεισόδιο το οποίο έσπασε κάθε ρεκόρ.

Σενάριο της σειράς «Friends» με τις υπογραφές των πρωταγωνιστών σε δημοπρασία

Το μεγάλο φινάλε

Αν και η επιτυχημένη σειρά του NBC είχε κερδίσει την καρδιά εκατομμυρίων τηλεθεατών, το μεγάλο φινάλε δεν κατάφερε να κερδίσει την τηλεθέαση που περίμεναν οι συντελεστές.

Το ρεκόρ για τις τηλεοπτικές σειρές το κρατά το φινάλε της σειράς M*A*S*H, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 105 εκατομμύρια άνθρωποι, όταν προβλήθηκε το 1983.

Το spin-off που ακυρώθηκε

Αν και στο μεγάλο φινάλε της σειράς απολαύσαμε το love story του Ross και της Rachel, τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Chandler και της Monica, αλλά και τη μετακόμισή της Phoebe στα προάστια, δεν καταφέραμε να δούμε πώς εξελίχθηκε η ζωή του αγαπημένου μας Joey.

Παρόλα αυτά, το spin-off για τη ζωή του Joey δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και ακυρώθηκε.

Η φιλία και η συντροφικότητα

Αν κι έχουν περάσει 20 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς, αυτό που μας κέρδισε είναι η φιλία που είχαν αναπτύξει οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους.

Παρά την ολοκλήρωση της σειράς, τα "Φιλαράκια" συνεχίζουν να αγαπιούνται από όλους μας και να μας κρατούν συντροφιά μέσα από τις επαναλήψεις, υπενθυμίζοντάς μας τη μαγεία της φιλίας και τη συντροφικότητας.

Διαβάστε επίσης:

Βραβεία Emmy: Έτσι τίμησαν τη μνήμη του Μάθιου Πέρι - Το συγκινητικό βίντεο

Φιλαράκια: Βρέθηκαν στα σκουπίδια πρωτότυπα σενάρια της σειράς - H πώληση & το σοκαριστικό ποσό!

Μάθιου Πέρι: Αυτό ήταν το αγαπημένο του επεισόδιο από τα «Φιλαράκια»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved