Σασμός: Βασιλική και Μαρίνα συγκρούονται
Media

Σασμός: Βασιλική και Μαρίνα συγκρούονται

Σασμός - Το μυαλό των Σταματάκηδων βρίσκεται στην πρόθεση της Μαρίνας να καταδώσει τον Μαθιό, τη στιγμή που ο εισαγγελέας στριμώχνει τη Βασιλική για τον θάνατο του Λάζαρου. Λίγο μετά, η τελευταία και η Μαρίνα συγκρούονται, ενώ η Θοδώρα και ο Γιώργος παντρεύονται με πολιτικό γάμο. 

O Αντώνης μένει άναυδος από την αποκάλυψη για το πού βρίσκεται ο Αντρέας, προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψη. Όμως, αποφασίζει να μην κάνει προς το παρόν κάποια άλλη ενέργεια.

Σασμός: Η Μαρίνα ψάχνει να μοιραστεί με κάποιον την αποκάλυψη για τον Στεφανή, αλλά...

Την ίδια ώρα, η Βασιλική πηγαίνει φοβισμένη στο γραφείο του Χρήστου, ο οποίος την έχει καλέσει για μία ακόμη συζήτηση. Ωστόσο, η γυναίκα μπαίνοντας μέσα αντιμετωπίζει στα ίσια τον εισαγγελέα, προκαλώντας τον αναφορικά με τον θάνατο του Λάζαρου. Αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με αυτή την ιστορία και δηλώνει αθώα. Βέβαια, δεν γνωρίζει ότι ο Χρήστος έχει έναν κρυμμένο όσο στο μανίκι του και ξέρει πολύ περισσότερα από όσα της αναφέρει.

sasmos-marina.jpg

Παράλληλα, η θοδώρα και ο Γιώργος προετοιμάζονται για τον επικείμενο γάμο τους έχοντας πάντα στο μυαλό τους την υιοθεσία του μωρού. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μαρίνα παλεύει με τους δικούς της δαίμονες μετά την αποκάλυψη για την ενοχή του Μαθιού στον φόνο του Στεφάνή. Κάποια στιγμή, οι δυο τους συναντιούνται και η γυναίκα μένει αλύγιστη απέναντι του και είναι κατηγορηματική. Δίνει μία ημέρα περιθώριο στον ίδιο να παραδοθεί μόνος του, διαφορετικά θα τα αποκαλύψει όλα στον Αντώνη.

Σασμός: Η Μαρίνα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας – Κίνδυνος για τη Βασιλική

Σασμός: Οι Σταματάκηδες σε αδιέξοδο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved