Media

Δημήτρης Σέρφας για «Προξενιό»: «Ευτυχώς, δεν έχω κάποιο παρόμοιο βίωμα»

Εκείνη τον αγαπά από τα παιδικά της χρόνια... Εκείνος αγάπησε μια άλληγυναίκα, την οποία δεν μπορεί να έχει... Και, εντέλει, η Φιλιώ της Σίσσυς Τουμάση και ο Γρηγόρης του Δημήτρη Σέρφα κατέληξαν να ενώσουν τις ζωές τους στησειρά εποχής του Alpha TV, «Το προξενιό της Ιουλίας».

Το τηλεοπτικό ζευγάρι μιλά για ανεκπλήρωτους έρωτες, και καταθέτει, ο καθένας από την πλευρά του, τα βιώματά του στον χώρο της υποκριτικής και αποκαλύπτει προσωπικές σκέψεις και πτυχές.

Προξενιό: Ο Γιωργίκης μαθαίνει τη σχέση Ιουλίας – Γρηγόρη και τους στήνει παγίδα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΦΑΣ
Πόσο κοντά σου νιώθεις τον Γρηγόρη;
Ο Γρηγόρης, ενώ είναι ένας χαρακτήρας που καταλαβαίνω, δυστυχώς δεν μπορώ
να πω ότι τον νιώθω κοντά μου. Τον υποστηρίζω και του δίνω δίκιο σε αρκετές από τις επιλογές του, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ταυτίζομαι μαζί του και με τον δρόμο που έχει διαλέξει να ακολουθήσει. Είναι ένας τραγικός χαρακτήρας που αναγκάζεται να παίρνει τραγικές αποφάσεις.

Τι είδους σχέση έχει με τη Φιλιώ;
Από τη στιγμή που η αγαπημένη του Ιουλία επέλεξε να παντρευτεί κάποιον άλλο, ο Γρηγόρης είναι προδομένος από το μοναδικό άτομο που εμπιστευόταν και
λάτρευε. Είναι πληγωμένος, αδύναμος και μόνος. Μετά την εγκατάλειψη αυτή
βρίσκει συντροφιά στη Φιλιώ, την κοπέλα που όσες φορές και να την έδιωξε στο
παρελθόν, εκείνη συνεχίζει να τον αγαπά. Αυτή είναι η σχέση που θέλει ο Γρηγόρης, χρειάζεται μια κοπέλα που να είναι εκεί γι’ αυτόν, να τον υποστηρίζει παρά τα ψεγάδια του. Μια φιλική σχέση, καμουφλαρισμένη με έρωτα. Βίωσε με την Ιουλία έναν έρωτα που βρήκε ανταπόκριση, αλλά δεν ευοδώθηκε ποτέ.

Από πού άντλησες για να βγάλεις τα συναισθήματα που απαιτούσε αυτή η κατάσταση;

Ευτυχώς, δεν έχω κάποιο παρόμοιο βίωμα, Αυτά που χρειαζόμουν ήταν το κείμενο, οι σκηνοθέτες μου και οι συνάδελφοί μου. Και, το βασικότερο από όλα, χρειαζόμουν τον ίδιο τον Γρηγόρη, το πώς φανταζόμουν εγώ αυτόν τον χαρακτήρα και το πώς τον φαντάζονταν οι σεναριογράφοι.

Δημήτρης Γεωργιάδης: To τέλος του Προξενιού δεν έχει γραφτεί ακόμη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved