Ευγενία Σαμαρά: «Έμεινε» με την αποκάλυψη της παίκτριας στο Switch! Δεν πίστευε στα αφτιά της!
Media

Ευγενία Σαμαρά: «Έμεινε» με την αποκάλυψη της παίκτριας στο Switch! Δεν πίστευε στα αφτιά της!

Μία παίκτρια στο αποψινό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού Switch στην ΕΡΤ που παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά την άφησε με το... στόμα ανοιχτό όταν της αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να ακούσει! 

Η παίκτρια είπε αρχικά στην ηθοποιό και παρουσιάστρια πως δεν βλέπει τηλεόραση γιατί δεν έχει καν συσκευή στο σπίτι. Και στη συνέχεια τής αποκάλυψε πώς έμαθε την Ευγενία Σαμαρά και το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι στο εξωτικό Νεπάλ & ο μυστηριώδης σύντροφός της

Συγκεκριμένα είπε στην ηθοποιό και παρουσιάστρια πως τον περασμένο μήνα, η ίδια και η οικογένειά της αρρώστησαν από Γρίπη Α και έτσι αναγκαστικά έμειναν στο σπίτι. Ένας γείτονας τούς έφερε μία συσκευή τηλεόρασης και η κόρη της, η Τυτώ (που είναι η λευκή κουκουβάγια) ήθελε να βλέπει κάθε μέρα τη σειρά 3ος Όροφος. Πριν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα όμως, έπαιζε το Switch και κάπως έτσι η παίκτρια άρχισε να μαθαίνει για την Ευγενία Σαμαρά καθώς τη διασκέδαζε πολύ το Switch.

Η αντίδραση της Σαμαρά; Τα λόγια μάλλον είναι... φτωχά για να περιγράψουν την έκπληξή της αλλά και γενικότερα την αντίδρασή της. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σαμαρά - Παπασπηλιόπουλος: 7 μήνες μαζί – Η γνωριμία, η σχέση & το διήμερο στις Σπέτσες

Switch: Η ερώτηση για τη Eurovision που έκανε την Ευγενία Σαμαρά να ξεσπάσει σε γέλια

Το λευκό σύνολο της Μποφίλιου, το cut out τοπ της Ζέτας και το animal print φόρεμα της Σαμαρά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved