Τσιμτσιλή για Σάττι: Δεν κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι, και όταν σου βάζουν χέρι…
Eurovision

Τσιμτσιλή για Σάττι: Δεν κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι, και όταν σου βάζουν χέρι…

H Σταματίνα Τσιμτσιλή  σχολίασε στο Happy Day τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision, ενώ μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη συνέντευξη τύπου.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Είναι δικαίωμα του καθενός να πάρει μια θέση υπέρ ή εναντίον κάποιου, δημοκρατία έχουμε. Μπορώ να σας πω ότι κι εγώ από την πρώτη στιγμή έχω εκφράσει τη συμπάθειά μου, την αγάπη μου και την υποστήριξή μου στον παλαιστινιακό λαό, γιατί θεωρώ και μπορώ να καταλάβω ότι ένας λαός έχει περάσει δεινά τόσα χρόνια, μην έχοντας πατρίδα».

Grand Final: 🇬🇷 Greece / Marina Satti - ZARI
Marina Satti performing ZARI for Greece at the Grand Final at Malmö ArenaSarah Louise Bennett

Και πρόσθεσε: «Όταν όμως συμμετέχεις σε έναν μουσικό διαγωνισμό και ξέρεις από την αρχή που συμμετέχουν, άρα ξέρεις ότι συμμετέχει το Ισραήλ, αν δεν το αποδέχεσαι πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, δεν λες ναι. Δεν πας εκεί, κάνεις μια δήθεν αντίδραση, επειδή χασμουριέσαι… Μετά όταν σου βάζουν χέρι από την ΕΡΤ, ότι ήταν λάθος αυτό που έκανες, γιατί εκπροσωπείς μια χώρα, τα μαζεύεις και λες “ναι, ήμουν κουρασμένη”…».

🇬🇷 Greece | Marina Satti - ZARI (Grand Final)

Ο δε Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε: «Θα δεχόμουν, ο καλλιτέχνης, ως άτομο, να διαχωρίσει τη θέση του και να πει σοβαρά και όμορφα ότι “εγώ έχω αυτές τις αντιρρήσεις και διαχωρίζω τη θέση μου”. Το να διαμαρτύρεσαι κάνοντας ότι χασμουριέσαι και μετά να το πάρεις και πίσω, είναι χειρότερο».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Συρίγος για Μαρίνα Σάττι & Ζάρι: «Η καινοτομία αυτού του τραγουδιού ήταν το να πατώσουμε»

Eurovision 2024: Χαμός στο Instagram της Σάττι - Εκτοξεύτηκαν οι followers μετά τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2024: Αυτοί θα ήταν οι βαθμοί της Σάττι αν ψήφιζε μόνο το κοινό - Η θέση μέσα στην 10αδα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved