Media

Ψυχοκόρες: Στα άκρα η σχέση Φρόσως – Ευανθίας

Ψυχοκόρες: Στο σπίτι των Νάτσηδων, πραγματοποιούνται οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια του μωρού, ενώ η Αστυνομία ενημερώνει την οικογένεια ότι ο Λούης βρίσκεται στο χωριό τους.

Την ίδια στιγμή, η Φρόσω συνεχίζει να δηλητηριάζει τη σχέση της Ευανθίας και του Νάτση, ενώ η κυρία της την πιέζει να φύγει από το χωριό.

Ψυχοκόρες: Η Μάγια βεβαιώνεται για τη σχέση Παύλου - Βασιλικής & βάζει μπροστά το σχέδιο εκδίκησης

Η Φρόσω, όμως, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το παιδί της και συνεχίζει το σχέδιό της να τη διαβάλλει στον σύζυγό της. Εν τω μεταξύ, ο άντρας, εξαιτίας των υπονοούμενων της ψυχοκόρης
του, παρεξηγεί την παρουσία του Οδυσσέα στο σπίτι του και παρεκτρέπεται. Ταυτόχρονα, το μωρό ανεβάζει πυρετό, ανησυχώντας τους πάντες. 0 πυρετός του μικρού δεν πέφτει και η Ευανθία περνάει τη νύχτα στην εκκλησία, αφήνοντας μόνους στο σπίτι τη Φρόσω και τον Νάτση.

Από την άλλη, ο Λούης έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του, ο οποίος είναι να εκδικηθεί τη Φρόσω για τον θάνατο του Θωμά. Πίσω στο Κολωνάκι, ο Τάσος αναγκάζει τη Δεσποινιώ να αποχαιρετίσει τον θίασο και το θέατρο. Εκείνη του ζητάει να της επιτρέψει να πάρει μέρος στην τελευταία τους παράσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Ντίνος επιχειρεί να δώσει πληροφορίες στη Δεσποινιώ για τον αδελφό της. Ωστόσο, ο νεαρός δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει την κουβέντα του μαζί της, καθώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα σχεδίαζε.

0 Τάσος φροντίζει να τον βγάλει από τη μέση, βάζοντας έναν συνεργάτη του να τον σκοτώσει. Μετά τη δολοφονία του Ντίνου, η Δεσποινιώ αισθάνεται χάλια, διότι βίωσε μία τραυματική εμπειρία. Μάλιστα, ζητάει να μη συναντήσει κανέναν ακόμα από τους σημαντικούς ανθρώπους που πρέπει να γνωρίσει προκειμένου να ξεχωρίσει στα καλλιστεία, γεγονός που εξοργίζει τη Βικτωρία. Παράλληλα, ο Τάσος αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη σχέση του με τη Δεσποινιώ, καθώς συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να την ερωτεύεται

Πηγή MYTV

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία! Χάνει το μωρό της από τα βασανιστήρια

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα βρίσκει το φάρμακο στο δωμάτιο της Αρχοντούλας και καταλαβαίνει τα πάντα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved