Eurovision 2024: Τα 50 δευτερόλεπτα της παράνοιας - Τα ακροβατικά των cameramen & οι κασκαντέρ
NDP Photo Agency
Eurovision

Eurovision 2024: Τα 50 δευτερόλεπτα της παράνοιας - Τα ακροβατικά των cameramen & οι κασκαντέρ

Eurovision 2024: Μπορεί εμείς να παρακολουθήσαμε ένα υπερθέαμα από τους Σουηδούς στις οθόνες μας, όμως στα παρασκήνια, οι εργαζόμενοι για να βγει αυτό το αποτέλεσμα έδιναν αγώνα!

Γιατί τα πάντα, από την εμφάνιση της μίας χώρας στην άλλη, έπρεπε να αλλάξουν μέσα σε μόλις 50 δευτερόλεπτα. Όση ώρα εμείς βλέπαμε στις οθόνες μας το εισαγωγικό βίντεο για κάθε συμμετοχή, στα backstage επικρατούσε... απόλυτη τρέλα όπως την περιέγραψαν όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και το ζούσαν.

Eurovision 2024: Αυτές είναι οι πολυκατοικίες που είχε φόντο η Μαρίνα Σάττι στο Ζάρι

gallos-eurovision.jpg

Μέσα σε τόσο μικρό διάστημα χρόνου, έπρεπε να κατέβουν τα πρόσθετα κομμάτια της σκηνής που είχε ζητήσει η εκάστοτε συμμετοχή και να τοποθετηθούν τα νέα για την επόμενη εμφάνιση. Όπως για παράδειγμα για την Ελβετία που κέρδισε και τον διαγωνισμό, έπρεπε να κατέβει η τεράστια στρογγυλή πλατφόρμα πάνω στην οποία τραγουδούσε ο καλλιτέχνης για να εμφανιστεί ο επόμενος.

Επίσης, οι κάμερα μαν είχαν ένα δύσκολο έργο καθώς τόσο στην περίπτωση της Μαρίνας Σάττι όσο και σε εκείνη της γαλλικής συμμετοχής το μονοπλάνο έπρεπε να δοθεί από έμπειρο επαγγελματία χειρισμού της κάμερας ώστε να μην αντιληφθεί ο τηλεθεατής το παραμικρό. Για την ακρίβεια, ο κάμερα μαν έπρεπε να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού του εκάστοτε καλλιτέχνη.

Για να μη μιλήσουμε για τους «αόρατους» κασκαντέρ που εμείς δεν είδαμε ποτέ ως τηλεθεατές, όμως ήταν ντυμένοι στα μαύρα και κινούσαν την πλατφόρμα του Ελβετού κάθε φορά που έπρεπε να υπάρξει άλλη κίνηση επί σκηνής.

Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο για να κατανοήσετε και εσείς όσα εμείς δεν είδαμε και ήταν πραγματικά... φαντασμαγορικά!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved