Στράτος Τζώρτζογλου: Ο 27χρονος γιος του έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ως σκηνοθέτης στην Αμερική!

Instagram / stratos_tzortzoglou_official

Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο 27χρονος γιος του έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ως σκηνοθέτης στην Αμερική!

Εσείς το ξέρατε ότι ο 27χρονος γιος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου έχει διαγράψει μία σπουδαία καριέρα ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος στο εξωτερικό; 

Μπορεί ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Μαρία Γεωργιάδου να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, ο 27χρονος γιος τους όμως, Αλκιβιάδης, πάντα θα τους φέρνει κοντά.

Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη

Ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου αποφάσισε να φύγει για το εξωτερικό όταν ήταν 17 ετών με σκοπό να σπουδάσει κινηματογράφο και παραγωγή βίντεο στο The City College of New York.

Σήμερα, μάλιστα, έχει διαγράψει μία αρκετά σπουδαία καριέρα κάνοντας τις δικές του παραγωγές και ταινίες μικρού μήκους. Η πιο αναγνωρισμένη ταινία του είναι η «101 Κnocks» που γυρίστηκε το 2019 κι έλαβε 4 βραβεία!

alkis-tzortzoglou.jpg

Instagram / alkis.nyc

«Για τον γιο μου ευτυχώς με φώτισε ο Θεός να πάω μαζί του στην Αμερική. Που λέμε στα πέναλτι κερδίζεις το παιχνίδι, στα πέναλτι ήθελα να καταλάβω ποιος είναι ο γιος μου. Τον έβλεπα αλλά μέσα στην πολλή δουλειά δεν ήμουν όλη μέρα μαζί του. Τώρα ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει για μία του αποτυχία και να σταθώ έστω και σιωπηλά δίπλα του. Να του στείλω αγάπη και να ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο», είχε δηλώσει στην Αννίτα Πάνια σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Στράτος Τζώρτζογλου.

1715837561785-324986463-alkis-tzortzoglou.jpg

Instagram / alkis.nyc

«Ελπίζω στο μέλλον να παίξω σε ταινία του γιου μου» είχε τονίσει ο Στράτος Τζώρτζογλου στην freddo και συνέχισε για την πρώην σύζυγο του, Μαρία Γεωργιάδου:

«Την αγαπώ τη Μαρία. Έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Λέμε τα πάντα, μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και λέμε και για τα προσωπικά μας. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση και όχι ψευτιά. Αν υπάρχει αλήθεια, η αγάπη ανθίζει. Το "εγώ" γίνεται "εμείς" σε μια σχέση σαν αυτήν που έχω με τη Μαρία».

alkis-tzortzoglou-(2).jpg

Instagram / alkis.nyc

Διαβάστε επίσης:

Χίλιες και μία νύχτες για Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Το απίθανο άλμπουμ των διακοπών τους στο Μαρόκο

Τα γενέθλια της Σοφίας Μαριόλα, το ξεσάλωμα των ηθοποιών και ο σύντροφος της Πάολα

Μαρία Γεωργιάδου Ο γιος μου δεν μου ανακοίνωσε ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved