Ελεάνα Στραβοδήμου: Είσαι γεμάτος και άδειος μαζί, μετά από μια δύσκολη σκηνή κι αυτό είναι απόλαυση
Media

Ελεάνα Στραβοδήμου: Είσαι γεμάτος και άδειος μαζί, μετά από μια δύσκολη σκηνή κι αυτό είναι απόλαυση

Η Ελεάνα Στραβοδήμου σε έναν πολυσύνθετο ρόλο, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο «Ναυάγιο» και μιλά για τις εξελίξεις.

Μαζί με την Αλίκη δίνουν μάχη για να ξεσκεπάσουν τον Παντελίδη;

«Η συμμαχία αυτών των δύο γυναικών είναι άλλη μια πράξη για την οποία θαυμάζω την Ελένη. Είναι η πρώτη που, με ενσυναίσθηση, είδε από άλλη οπτική έναν αρνητικό χαρακτήρα, όπως η Αλίκη. Της έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία που ζητούσε, έδωσε το χώρο, ώστε ένας άνθρωπος όπως η Αλίκη να οδηγηθεί στη σωστή πλευρά της υπόθεσης και, από αντίπαλος πληροφοριοδότης, να γίνει σημαντικός σύμμαχος. Η Αλίκη έχει μεταστροφή στην πορεία της μέσα στην ιστορία και θα τραβήξει μέχρι τέλους τον αγώνα της ενάντια στον Παντελίδη. Για άλλη μια φορά, η Ελένη κινητοποιεί αυτό που οι ήρωες καλούνται να εκπληρώσουν στις προσωπικές τους ιστορίες».

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Αντλώ δύναμη από τις προσωπικές μου σχέσεις»

Ανώνυμο σχέδιο - 1

Για τα δεδομένα της εποχής είναι μια γυναίκα με πυγμή και θέληση;

«Φαίνεται από τον τρόπο που διεκδικεί την ισοτιμία στη σχέση της με το σύζυγό της, που παίρνει πρωτοβουλίες, που λέει τα πράγματα με το όνομά τους, που διεκδικεί να δουλέψει, που δεν φοβάται τη γνώμη της, που τάσσεται υπέρ του δικαίου και της αξιοπρέπειας, εν καιρώ μάλιστα δικτατορίας. Παραμένουν ωστόσο διαχρονικά τα αιτήματα της γυναίκας κάθε εποχής, στη σχέση της με τον εαυτό της αλλά και τους άλλους. Να μπορεί δηλαδή να υπάρχει άφοβα, να δουλεύει, να συνδέεται ισότιμα στις σχέσεις της».

Απολαμβάνετε το γύρισμα με ένα παιδί;

«Μου αρέσει η συναναστροφή μετά παιδιά και έτσι απόλαυσα πολύ τη συνεννόηση με τον Κωνσταντίνο Μπαρδώσα, το γιο μου στο “Ναυάγιο”. Ωστόσο, επειδή ο Κωνσταντίνος είναι ένα πολύ συνεργάσιμο και φωτεινό παιδί, μια γλύκα, ακόμα κι αν δεν είχα εξοικείωση με τα παιδιά, θα μου είχε κάνει εύκολη την επαφή. Θα μου άρεσε να υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος από αυτόν που δίνεται στα γυρίσματα, ώστε να μπορούμε να βρίσκουμε μαζί υποκριτικές επιλογές μέσα από το παιχνίδι, κάτι στο οποίο έχω εκπαιδευτεί μέσα από το θεατρικό παιχνίδι».

stravodimou-(1).jpg

Πώς αποφορτίζεστε ανάμεσα στις δύσκολες σκηνές;

«Για μένα πυξίδα είναι η καλή προετοιμασία, να έχω μελετήσει από πριν τι καλούμαι να κάνω. Έτσι, δεν πάω στα χαμένα και αποφεύγω το να μου διαλύσει τη συγκρότηση μια δύσκολη σκηνή. Είσαι γεμάτος και άδειος μαζί, μετά από μια δύσκολη σκηνή κι αυτό είναι απόλαυση για τον ηθοποιό».

Πηγή Τηλεθεατής

Ελεάνα Στραβοδήμου: O ρόλος στο Ναυάγιο, το τηλεοπτικό της ταίρι και οι δυσκολίες

Ελεάνα Στραβοδήμου: Το Ναυάγιο, η προσωπική της ζωή, οι γονείς της και ο μεγαλύτερος αδερφός της

Ελεάνα Στραβοδήμου: Η μεγάλη της αγάπη, οι σπουδές, το βιογραφικό και ο ρόλος στο Ναυάγιο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved