Νίκος Μάνεσης κατά Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»
Media

Νίκος Μάνεσης κατά Σάττι: «Εκτεθήκαμε, αν νυστάζεις, πήγαινε στο ξενοδοχείο»

Ο Νίκος Μάνεσης θέλησε να σχολιάσει τη στάση της ελληνικής αποστολής, αλλά και της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου στην Eurovision.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», θέλησε να σχολιάσει τη στάση της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Β’ Ημιτελικό.

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι: Οι γκριμάτσες της στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ

«Την προηγούμενη βδομάδα δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε, γιατί ήταν σε εξέλιξη η Eurovision και έπρεπε να υπάρχει ένας σεβασμός. Τώρα που πέρασε, να πούμε δύο πράγματα, γιατί είδα ότι όλη την εβδομάδα υπήρχε μία γενικότερη διαμάχη», είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

marina-satti-xr.jpg

«Εξωτερική πολιτική δεν μπορούν να κάνουν ούτε οι τραγουδιστές, ούτε οι χορευτές, ούτε οι συνθέτες, ούτε κανείς. Γιατί; Γιατί όλοι οι αυτοί οι ταλαντούχοι άνθρωποι υπό τη μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού πήγαν με δικά μας λεφτά. Οπότε, αν νυστάζεις, κυρία Σάττι, πας στο ξενοδοχείο και κοιμάσαι να συνέλθεις. Δεν μπορούμε να έχουμε αυτή την εικόνα», σχολιάζει ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι εικόνα αυτή. Ξεκάθαρα πράγματα. Είσαι κουρασμένη; Στο ξενοδοχείο και δεν θα έλεγε κανείς τίποτα», υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης για τη Μαρίνα Σάττι.

«Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο η κυρία Σάττι. Ποιος είναι αυτός που μανατζάρει τους καλλιτέχνες και τους χορευτές στη Eurovision από την πλευρά της ΕΡΤ, για να τους προφυλάξει; Οι άνθρωποι είναι ταλαντούχοι αλλά δεν ξέρουν να κάνουν πολιτική. Εξετέθημεν με αυτό που είδαμε. Είσαι κουρασμένη; Πήγαινε στο ξενοδοχείο, πάρε τα φάρμακά σου και ξεκουράσου. Όχι τώρα να ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο παρουσιαστής του Alpha.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Εξηγήσεις για τις γκριμάτσες της Σάττι στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν είχε σκοπό να προσβάλλει»

Σάττι: Απαντά με βίντεο για τις γκριμάτσες της στη Συν/ξη Τύπου του Ισραήλ: «Δεν ήθελα να προσβάλλω»

Γερμανού για τις γκριμάτσες της Σάττι:«Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δε χασμουριόμασταν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved