«Λύγισαν» Μαγγίρα-Μακαλιάς όταν η Δώρα Τσαμπάζη αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της με τον Νικολαΐδη
Media

«Λύγισαν» Μαγγίρα-Μακαλιάς όταν η Δώρα Τσαμπάζη αποκάλυψε τα τελευταία λόγια της με τον Νικολαΐδη

Με βουρκωμένα μάτια παρακολουθούσαν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς τα όσα έλεγε η Δώρα Τσαμπάζη για τον ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2022.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ι love Σου Κου με αφορμή την υποψηφιότητά της στις προσεχείς ευρωεκλογές μίλησε για τη ζωή της και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πρόωρο θάνατο του συζύγου της...

Δώρα Τσαμπάζη: Η συγκίνηση για την γιορτή του γιου της & το μήνυμα για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

1716026002667-601610994-maggira.jpg

Η Δώρα Τσαμπάζη παραδέχτηκε ότι ήταν συνειδητή επιλογή της να μην παρεβρεθούν τα παιδιά της στην κηδεία του πατέρα τους καθώς ήταν πολύ μικρά ενώ επεσήμανε πως ακόμα δεν έχει προλάβει να πενθήσει λόγω του ρυθμού ζωής και των αλλαγών που βιώνει.

Επίσης αποκάλυψε ότι με τα παιδιά της μιλάει μέσα στο σπίτι μαζί τους για τον πατέρα τους, χωρίς να αγνοεί την ανάγκη τους να επικοινωνήσουν την έλλειψη που νιώθουν σε ό,τι αφορά την απουσία του.

Αναφέρθηκε και στην περίοδο που βίωναν στο σπίτι τους τη σοβαρή ασθένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στον οποίο είχε αφοσιωθεί ολοκληρωτικά.

Οι δύο παρουσιαστές όμως δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους όταν η Δώρα Τσαμπάζη αναφέρθηκε στην τελευταία κουβέντα που είχε με τον σύζυγό της, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved