Δάφνη Μπόκοτα: Αυτός είναι ο πανέμορφος γιος της και τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση!
Showbiz

Δάφνη Μπόκοτα: Αυτός είναι ο πανέμορφος γιος της και τον βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση!

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα βρέθηκε καλεσμένη η Δάφνη Μπόκοτα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ίδια αναφέρθηκε στη Eurovision αλλά και στον γιο της Νίκο Κοσώνα που είναι ηθοποιός και μάλιστα πρωταγωνιστεί σε καθημερινή τηλεοπτική σειρά.

Συγκεκριμένα, ο πανέμορφος γιος της πρωταγωνιστεί καθημερινά ως Μιλτιάδης στην σειρά του Mega Η Γη της Ελιάς.

Έξαλλος ο Τσουρός με τον Αλευρά: «Πρόβλημά του αν θεωρεί ισάξιο τις μπάμιες με την Eurovision»

Snapinsta.app_436140868_18423814810041177_2605589992316501040_n_1080.jpg

Η Δάφνη Μπόκοτα μιλά για τον ηθοποιό γιο της

«Είσαι χαρούμενη που ο γιος σου είναι ηθοποιός;», ρώτησε την Δάφνη Μπόκοτα ο Κώστας Τσουρός με την ίδια να απαντά: «Είμαι χαρούμενη γιατί τα πάει καλά. Είμαι χαρούμενη γιατί του αρέσει πολύ και είναι πολύ ευχαριστημένος. Ναι, θα μπορούσα να πω ότι είμαι χαρούμενη.

«Η κλασική ελληνίδα μόνα όταν ο γιος της φεύγει από το φυσικό και της λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός...», σχολίασε ο Κώστας Τσουρός με τν δημοσιογράφο να εξηγεί: «Ναι και εγώ ως κλασική ελληνίδα μάνα δεν το άκουσα καλά στην αρχή απλά αντέδρασα και λέω ωπα τι είναι αυτό τώρα δικαιολόγησε τουλάχιστον τις σπουδές σου τα διαβάσμάτα σου και τις προσπάθειές σου. Αλλά από τη στιγμή που είναι καλά εκείνος οφείλω να είμαι καλά και εγώ».

Σε ότι αφορά στη Eurovision η Δάφνη Μπόκοτα αποκάλυψε ότι ο γιος της δεν πολυ-ασχολείται. «Δεν πολυασχολείται, τον κράτησαν και λίγο απέξω, δεν τον είχα βάλει και πολύ σε αυτά τα πράγματα πιτσιρικά. Ενδιαφέρεται, θα την δει, θα την σχολιάσει αλλά και αυτός σαν τηλεθεατής δεν έχει κάποια άλλη σχέση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved