Tο θεατρικό «Βραβείο Δημήτρης Χορν» στον Αναστάση Ροϊλό - Η εμφάνισή του με πλατινέ μαλλιά!
Gossip Cam

Tο θεατρικό «Βραβείο Δημήτρης Χορν» στον Αναστάση Ροϊλό - Η εμφάνισή του με πλατινέ μαλλιά!

Μπορεί να τον είχαμε συνηθίσει με μαύρα μαλλιά και πυκνά μούσια στη Μάγισσα ως Αντρέι, όμως ο Αναστάσης Ροϊλός πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο ρόλο του. 

Και όχι μόνο βέβαια επειδή δεν τον παρακολουθούμε πλέον στη μικρή οθόνη αλλά και γιατί ο ίδιος για ακόμα έναν ρόλο-πρόκληση αποφάσισε να αλλάξει πλήρως το λουκ του. Και πλέον είναι ένας άλλος!

Αναστάσης Ροϊλός: Με κατάξανθα μαλλιά και χωρίς μούσι - Ξεχάστε τον Αντρέι της Μάγισσας

Ο αγαπημένος ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Θέμης Μουμουλίδης και θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου στο θέατρο Παπάγου για να περιοδεύσει στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα. Και εκεί θα υποδύεται τον Άμλετ, έναν ήρωα που ήθελε πολύ να ενσαρκώσει ο Αναστάσης Ροϊλός.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει: «Ο Άμλετ ήταν πρόκληση! Ήταν ο λόγος που ήρθε ο σκηνοθέτης και μου το πρότεινε. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω “όχι”. Περίμενα ότι θα ξεκουραστώ μετά τη Μάγισσα αλλά κάπως και οι άνθρωποι οι δικοί μου μού είπαν να πάω να αναμετρηθώ σε αυτό. Μέσα στη δυσκολία μεγαλώνουμε και προχωράμε. Είναι από τους σημαντικότερους ανδρικούς χαρακτήρες του παγκοσμίου ρεπερτορίου. Έχω ξεκινήσει ήδη την μελέτη».

Απόψε (27/5) ο ηθοποιός εμφανίστηκε με το νέο του λουκ στα Θεατρικά Βραβεία στο «Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη» στην Πλάκα και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην προσελκύσει πάνω του τα βλέμματα.

23.jpg

Λίγο αργότερα, ο Αναστάσης Ροϊλός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Δημήτρη Χορν, μία τιμητική διάκριση που κέρδισε για τον ρόλο του Τζίμιμ Ο' Κόνορ στο "Γυάλινο Κόσμο» του Τένεσι Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη που ανέβηκε στη σκηνή Νίκος Κούρκουλος στο Εθνικό Θέατρο.

Δείτε τον παρακάτω:

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο να παραλαμβάνει το βραβείο και να μιλάει με συγκίνηση:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved