Σάκης Ρουβάς: «Ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, τελειώσαμε μαζί το λύκειο»
Media

Σάκης Ρουβάς: «Ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, τελειώσαμε μαζί το λύκειο»

The 2Night Show: Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο χθεσινός καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Ο αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα ενώ όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν και οι αναφορές στην οικογένειά του. Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι η οικογένειά του είναι πάνω απ΄όλους και απ΄όλα και είναι πάντα δίπλα σε όλους, στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη μητέρα του ενώ αποκάλυψε ότι τελείωσαν μαζί και το Λύκειο, αφού ήταν συμμαθητές.

Σάκης Ρουβάς: Τα 5 χρόνια στην Αμερική, η δυσλεξία, το νυχτερινό σχολείο, η Κάτια & τα παιδιά τους

sakis.jpg

«Μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Δεν ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο. Ήμουν δυσλεκτικός, ήταν μεγάλο πρόβλημα και δεν τα πήγαινα καθόλου καλά με τα μαθήματα. Τότε μόνο ξύλο έπεφτε. Δεν με ενδιέφερε καθόλου. Ταξίδευε το μυαλό μου αλλού, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, από 9 ετών. Και αυτό για εμένα ήταν μια διέξοδος για να κάνω κάτι που εμένα μου αρέσει. Το σχολείο είναι μια βάση για να ξεκινήσεις, αλλά δεν είναι ο μόνος δρόμος», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς και συνέχισε λίγο μετά:

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πουλάω λαμπάδες στην Ανάσταση, ήμουν 9 ετών. Στη συνέχεια πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Στο νυχτερινό σχολείο ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, γιατί δεν είχε τελειώσει το λύκειο, όταν ήταν μικρή και έτσι το τελειώσαμε μαζί. Αργότερα δούλεψα σε σιδεράδικο, μετά σε μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω».

Διαβάστε επίσης:

Ματθλίδη Μαγγίρα: «Έλεγαν ότι εγώ και η Μπέττυ φταίγαμε που ο Σάκης βγήκε 7ος στη Μόσχα»

Πάσχα 2024: Οι επώνυμοι γονείς που κρατούν τις παραδόσεις! Στην κουζίνα με τα παιδιά τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved