Survivor 2024: Η τρίτη υποψηφιότητα έσκασε σαν βόμβα
Media

Survivor 2024: Η τρίτη υποψηφιότητα έσκασε σαν βόμβα

Με την τρίτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση ολοκληρώθηκε το νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τρίτης 28/5. Η χθεσινή ήττα των Μπλε ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο μονομάχο στον Σταμάτη Ταλαδιανό. 

Το ενδιαφέρον της Κόκκινης ομάδας στράφηκε εξολοκλήρου στον Φάνη τον οποίο εχθές κατηγόρησαν για κλεψιά ενώ του χρεώνουν επίσης εγωιστική, ειρωνική και εριστική συμπεριφορά. Ο ίδιος είδε στο πρόσωπο της Κατερίνας τη «βασίλισσα» της Κόκκινης ομάδας που ό,τι λέει το ακολουθούν οι υπόλοιποι.

Survivor 2024 - Nefise για Φάνη: «Ή θα πάω νύφη στην Ελλάδα ή αυτός γαμπρός στην Τουρκία»

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης για τη διεκδίκηση της τρίτης και τελευταίας ασυλίας για την εβδομάδα. Με τα περιθώρια επιλογών να έχουν στενέψει για τους Μπλε και τους Κόκκινους αφού κανείς δεν ήθελε να χάσει!

Την ώρα του αγωνίσματος οι τόνοι ανάμεσα στον Φάνη και στον Γιώργο Γκιουλέκα ανέβηκαν με τους υπόλοιπους Survivors να παρεμβαίνουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Τι ειπώθηκε μεταξύ τους και πυροδότησε τη νέα σύγκρουση;

Η κόκκινη ομάδα μίλησε και η τρίτη υποψηφιότητα έσκασε σαν βόμβα. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση 3 ψήφους.

Δείτε το βίντεο:

Survivor – H κίνησή του να «πειράξει» τα τοτέμ έφερε νέα αναταραχή: «Μου είπε ότι είμαι για φυλακή»

Survivor 2024: Καταπέλτης για τη «βασιλισσα» Δαλάκα: «Πήραν γραμμή από εκείνη και με έβγαλαν κλέφτη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved