Ηλέκτρα: Η Νεφέλη το σκάει
Media

Ηλέκτρα: Η Νεφέλη το σκάει

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 29/5, η Νεφέλη το σκάει και χτυπά μες τη νύχτα την πόρτα του Παύλου.

Φορά ένα όμορφο φόρεμα, είναι βαμμένη, εκείνος ανοίγει και όταν την κοιτά, τα χάνει. «Δεν είμαι κοριτσάκι, δεν το βλέπεις;», του λέει εκείνη. Την επόμενη μέρα έξω από την πόρτα του θα βρεθεί η Ηλέκτρα. Ουρλιάζοντας να της ανοίξει, αλλιώς θα την σπάσει. Το γράμμα του Βασίλη φτάνει επιτέλους στο σπίτι της Ουρανίας. Μα δε φτάνει στα χέρια της.

Ο Βρεττός πηγαίνει να συναντήσει τον Στέργιο και του αποκαλύπτει το σχέδιό του για τον Βασίλη. Η πόρτα του Παύλου θα χτυπήσει για τρίτη φορά. Μόνο που αυτός που τη χτυπά, δεν είναι κάποιος γνωστός. Είναι ένας άγνωστος άντρας ο οποίος, όταν μπαίνει μέσα, τον ακινητοποιεί.

ilektra.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Η Ηλέκτρα παγώνει μπροστά στις απειλές της Νεφέλης να δώσει τέλος στη ζωή της. Η Φιλιώ, παρά τις αντιδράσεις της Τιτίκας, φαίνεται αποφασισμένη να κλείσει συμφωνία με τον διάολο… Το σκίτσο του Παύλου κυκλοφορεί στα πρωτοσέλιδα και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή: ένας να αναγνωρίσει τον Στρατή Δανέζη και η Μπουμπουλίνας θα είναι μονόδρομος. Έφτασε η ώρα της αποκάλυψης και το τέλος του «Παύλου Φιλίππου»; Ο Μάρκος και η Ζωή συναντιούνται κρυφά στο μαγαζί, ενώ ο Νώντας και ο Χάρης κατευθύνονται προς αυτό. Ποιος θα φτάσει πρώτος;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved