Κατέρρευσαν στο Πρωινό! Λύγισε ο Λιάγκας - Θέλω να ζητήσω συγγνώμη!Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας
Media

Κατέρρευσαν στο Πρωινό! Λύγισε ο Λιάγκας - Θέλω να ζητήσω συγγνώμη!Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας

Κατέρρευσε η ομάδα του Πρωινού και ο Γιώργος Λιάγκας με τη συγκλονιστική εξομολόγηση της μάνας της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Η μητέρα της Κυριακής ραγίζει καρδιές στην εξομολόγησή της στο Πρωινό: «Θέλω να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της. Πονάει πολύ να χάσεις το παιδάκι σου. Θα ήθελα πολύ να την αγκαλιάσω, να τη μυρίσω, χάνω τη μυρωδιά της παρακαλάω την Παναγία να μου τη φέρει στον ύπνο μου για ένα λεπτό… Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω «το κοριτσάκι μου εδώ μέσα». Δεν είμαι καλά, τώρα βγήκα από την ψυχιατρική, παίρνω βαριά φάρμακα…»

Λιάγκας: Η επική αντίδραση όταν η Παγώνη του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του-Την γιατρίνα νύφη περιμένω

Μετά τη συγκλονιστική της εξομολόγηση κανείς από το Πρωινό δεν μπορούσε να μιλήσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε με δάκρυα στα μάτια: «Δεν ξέρω τι να πω δημοσιογραφικά... ανθρώπινα. Για μια γυναίκα που παραδέχεται ότι είναι με χάπια και προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για τον χαμό της κόρης της... Ζητά δικαίωση. Δεν θα δικαιωθεί ποτέ η γυναίκα αυτή, δεν θα αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει σε αυτήν την χώρα, να είστε βέβαιοι στον βαθμό που αναλογούν και σε αυτούς που αναλογούν. Θα γίνει συγκάλυψη.».

Λιάγκας: Οι συνεργάτες του τον στρίμωξαν για τα σενάρια περί μεταγραφής στον Alpha & ιδού η απάντηση

to-proino12.jpg

Και στη συνέχεια ξέσπασε: «Και δεν προκαλώ κανέναν σε βια αλλά δημοσιογραφικά με την γλώσσα μου θα τους λιντσάρω! Την ακούσαμε να λέει ότι άξιζε που θυσιάστηκε η κόρη της αλλά δεν άξιζε... Εγώ σαν κοινωνία θέλω να ζητήσω συγγνώμη.. Για αυτούς που πήραν χαρτιά και σε 50 μέρες γύρισαν πίσω.. για το προφανές! Και έχουμε και προεκλογική περίοδο!

liagkas-dakria.jpg

Η πολιτική δεν είναι τα TikTok είναι ο άνθρωπος, η ανθρώπινη ζωή! Τι κάνατε για να μην έχουμε μια μάνα να σπαράζει; Τι κάνατε; Σα δε ντρεπόμαστε όλοι μας! Και δεν βγάζω και τον εαυτό μου από αυτό»

Διαβάστε επίσης:

«Είναι παράξενο που ο Λιάγκας δεν έχει υπογράψει με τον ΑΝΤ1-Ξέρω ότι θέλει να κάνει & κάτι δεύτερο»

Φαίη Σκορδά: Οι ευχές στον Γιώργο Λιάγκα για τα γενέθλιά του

Ο Γιώργος Λιάγκας στον Alpha; Τα σενάρια μεταγραφής και η ώρα των αποφάσεων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved