Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρήστος χτυπάει με μανία τη Στέλλα και η Ματούλα τον σκοτώνει
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρήστος χτυπάει με μανία τη Στέλλα και η Ματούλα τον σκοτώνει

Ο Παράδεισος των Κυριών:Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς. Η  Γεωργία ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και ο Πάρης χαίρεται ιδιαίτερα. Από την άλλη, ο Χρήστος χτυπάει με μανία τη Στέλλα και η Ματούλα στην προσπάθειά της να σώσει την κόρη της αρπάζει το όπλο του άντρα και τον πυροβολεί..

Λίγες εβδομάδες μάς χωρίζουν από το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των κυριών και σιγά σιγά αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι ιστορίες.

giorgia.jpg

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια, η Γεωργία έρχεται αντιμέτωπη με ένα νέο δεδομένο που δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Συγκεκριμένα, ανακαλύπτει πως είναι ξανά έγκυος, αυτή τη φορά από τον Πάρη.'Οταν λοιπόν ανακοινώνει αυτό το νέο στον αγαπημένο της, εκείνος πετάει από τη χαρά του. Θέλει όσο τίποτε άλλο να γίνει πατέρας, όμως ταυτόχρονα σκέφτεται πως πρέπει να αντιμετωπίσει ξανά τη σκληρή στάση του Μπουραντά. Ο νεαρός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το δικαίωμά του να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπάει και να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια.Έτσι, λοιπόν, πηγαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Χριστόφορος για να μιλήσει μαζί του. Ο Πάρης τού εξηγεί πως η Γεωργία είναι έγκυος στο παιδί του και δεν γίνεται άλλο να στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους λόγω του παρελθόντος.

paradeisos.jpg

Όμως η κατάσταση βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να επικρατεί ένταση και να εξαπολύονται απειλές εκατέρωθεν. Τότε ο Πάρης αποχωρεί, ενώ λίγο μετά η νοσοκόμα μπαίνει στο δωμάτιο και βρίσκει τον Χριστόφορο σε άσχημη κατάσταση.Ύστερα φτάνει εκεί και η Μιράντα, η οποία μαθαίνει από τον άντρα όλα όσα έγιναν με τον Πάρη. Τότε η γυναίκα προσπαθεί να πείσει τον Χριστόφορο πως πρέπει να αφήσει τη Γεωργία και τον εγγονό του να ζήσουν μαζί με τον Πάρη. Όμως εκείνος έχει αμφιβολίες, καθώς δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον νεαρό.

miranta.jpg

Την ίδια ώρα, η Γεωργία ανακοινώνει στην οικογένειά της πως είναι και πάλι έγκυος. Η χαρά όλων είναι μεγάλη, όπως και του Αποστόλη, που συγκινείται ιδιαίτερα, θέλοντας να βοηθήσει τον γιο του να ζήσει ευτυχισμένος, συναντάει τον Χριστόφορο και τον παρακαλάει να αφήσει ήσυχα τα παιδιά.

stella-paradeisos.jpg

Παράλληλα, η Στέλλα και η Ματούλα συνεχίζουν να ζουν υπό τον φόβο του Χρήστου και δεν ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν όταν καταφτάνει η Αστυνομία. Συγκεκριμένα, όταν οι αστυνομικοί χτυπούν την πόρτα του Χρήστου, η Στέλλα από μέσα προσποιείται πως όλα είναι καλά. Μόλις οι Αρχές φεύγουν, η Ματούλα αντιδρά για τον τρόπο με τον οποίο το χειρίστηκε η κόρη της. Όμως η κοπέλα δεν συμφωνεί με τη μητέρα της να ζητήσουν βοήθεια, αντιθέτως βρίσκει το πιστόλι του Χρήστου σε ένα συρτάρι και ετοιμάζεται να τον σκοτώσει, καθώς πιστεύει ότι είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουν από αυτόν οριστικά. Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως είχε υπολογίσει εκείνη. Φανερά απεγνωσμένες, μητέρα και κόρη γράφουν ένα γράμμα με σκοπό να προσπαθήσουν να το δώσουν στη Μιράντα, όταν πάει να τις δει. Φυσικά, όλα αυτά με μεγάλη προσοχή για να μην τις πάρει είδηση ο Χρήστος, ο οποίος τις απειλεί συνέχεια.

paradeisos-xristos1.jpg

Κάποια στιγμή, πηγαίνει στο σπίτι η Αμαλία για να τις επισκεφθεί και η Στέλλα προσπαθεί να της δώσει το γράμμα. Όμως οι κινήσεις της γίνονται αντιληπτές από τον Χρήστο, ο οποίος εξοργίζεται και με διακριτικό τρόπο για να μην καταλάβει το παραμικρό η Αμαλία εμποδίζει τη Στέλλα. Όταν η Αμαλία αποχωρεί από το σπίτι, ο Χρήστος βράζει από θυμό και δίνει ένα μάθημα στη Στέλλα. Συγκεκριμένα, αρχίζει να τη χτυπάει με μανία. Η Ματούλα δεν αντέχει να βλέπει την κόρη της σε αυτή τη δεινή θέση και έτσι όταν αντιλαμβάνεται ότι το όπλο του άντρα είναι πάνω στο τραπέζι το αρπάζει γρήγορα.

matoula.jpg

Η Ματούλα σημαδεύει τον Χρήστο και σε δευτερόλεπτα πατά τη σκανδάλη. Ο άντρας πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα, ενώ η Ματούλα τρελαίνεται όταν συνειδητοποιεί πως σκότωσε άνθρωπο. Η Στέλλα σπεύδει στο πλευρό της και αφού την ευχαριστεί της υπόσχεται πως θα βρει έναν τρόπο για να γλιτώσουν! Πηγή:Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved