Ελένη Μενεγάκη: Το τραγούδι και τα υπονοούμενα - «Κρατήστε το αυτό...»
Media

Ελένη Μενεγάκη: Το τραγούδι και τα υπονοούμενα - «Κρατήστε το αυτό...»

Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε χορεύοντας στο πλατό της εκπομπής, Ελένη και θυμήθηκε όταν γλεντούσε με μία συγκεκριμένη επιτυχία της Πέγκυς Ζήνα και... πέταξε και τις ατάκες της! 

Υπό τους ήχους του «Είμαι καλά, περνάω μια χαρά» μπήκε η Ελένη Μενεγάκη και είπε με νόημα στην κάμερα: «Το έχουμε τραγουδήσει αυτό το τραγούδι… Μπράβο Πέγκυ! Κόλλαγε γενικώς αυτό το τραγούδι, όχι τώρα… Εκείνη την εποχή. Κόλλαγε σε πολλά!»

Και συνέχισε εξηγώντας: «Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία που βγαίνεις, κάνεις πολλά. Κάνεις το φλερτ σου, ερωτεύεσαι, τσακώνεσαι, χωρίζεις… Μετά λες μη νομίζεις πως κάθομαι και κλαίω… Βγάζει η Πέγκυ το τραγούδι πριν 25 χρόνια, όρθιες εμείς!».

Μενεγάκη: Τα μαθήματα στο Instagram, οι προσπάθειες με τον άνθρωπό της & η μεγάλη αλλαγή

eleni-menegaki.jpg

Η Ελένη ήταν στην κουζίνα με τον Γιώργο Τσούλη, ο οποίος τόνισε: «Και λες μετά… αφιερωμένο», για να συμπληρώσει η παρουσιάστρια: «Αφιερωμένο δεν λες τίποτα. Άσε τώρα μη με πάει σε άλλο τραγούδι, καλά είμαστε στην Πέγκυ!»

menegaki-3.jpg

Κι λίγο αργότερα είπε: «Μπορεί να τρέχω αυτές τις μέρες, αλλά φροντίζω για εσάς μέσα στο τρεχαλητό μου. Κρατήστε το αυτό και θα σας εξηγήσω».

Μενεγάκη: Χαμός στην εκπομπή της - «Το ζούμε αυτό στην εκπομπή - Τρία χρόνια και τέτοιο φούντωμα»

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι έτοιμη για γάμο…» - Οι συμβουλές της για να απογειώσεις την εμφάνισή σου

Παπακώστας: «Βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο μαγειρικής!Έμεινα στην Ελένη, γιατί…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved