Οι Πανθέοι 

Media

Πανθέοι: Ο Κίτσος αγνοείται

Πανθέοι: Η είδηση πως ο Κίτσος αγνοείται προκαλεί μεγάλη ανησυχία στον Ανδρέα, ο οποίος αποφασίζει να μην το πει στη Μάρμω για να μην την ταράξει.

Σύντομα, όμως, εκείνη μαθαίνει την αλήθεια και θέλει να πάει στα Γιάννενα, ενώ λίγο μετά ο Δημήτρης απειλεί τη Θάλεια. Ο Ανδρέας μαθαίνει πως ο Κίτσος αγνοείται έπειτα από μία επικίνδυνη αποστολή και ανησυχεί πολύ. Όμως αποφασίζει να μην το πει στη Μάρμω μέχρι να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι Πανθέοι: Το τραγικό τέλος της Δέσποινας συνοδεύεται από μία σκληρή αλήθεια - Δείτε απόσπασμα

Εν τω μεταξύ, ο θάνατος του Γαζή αποτελεί μια καλή δικαιολογία για τον Ανδρέα για να ταξιδέψει ως τα Γιάννενα ώστε να συνοδεύσει τη σορό του στην Αθήνα αλλά και για να μάθει από πρώτο χέρι όσο περισσότερα μπορεί για τον Κίτσο και την ομάδα του. Παράλληλα, η Μάρμω, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Κίτσου, καταλαβαίνει ότι ο αγαπημένος της πήγε στο μέτωπο αποφασισμένος να μη γυρίσει πίσω ζωντανός. Από την άλλη, ο Φάνης ψάχνει τη Λιάνα για να της πει τα δυσάρεστα νέα, όμως εκείνη, έχοντας πλήρη άγνοια, έχει επιλέξει να μοιραστεί ακόμη μία φορά το κρεβάτι της με τον Βαγγέλη. Ωστόσο, το γεγονός αυτό της προκαλεί στην πορεία ένα κύμα τύψεων και ενοχών που την τσακίζει ψυχολογικά.

Η Ματούλα, τώρα, βρίσκεται με τον Στάθη και του κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά μαζί. Η Νίνα, την ίδια ώρα έχοντας στα χέρια τής τη φυσαρμόνικα του Σπύρου που βρέθηκε στην ανατιναγμένη αποθήκη, είναι σίγουρη πια πως πίσω από τον θάνατο του παιδιού της είναι ο Μαρμάρης. Και αυτή τη φορά, πείθεται και ο Λουκάς. Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης μαθαίνει πως το παιδί της Θάλειας είναι δικό του και όχι του Στέφανου και πηγαίνει να τη βρει με απειλητικές διαθέσεις

Πηγή mytv

Πανθέοι: Θρήνος! Η Δέσποινα πεθαίνει

Πανθέοι: Ο Ανδρέας υπογράφει την παραίτησή του

Οι Πανθέοι: Ο Κίτσος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη μητέρα του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved