Απίστευτη περιπέτεια για Ζαμπέτογλου: «Με φύλαξε ο Θεός τελευταία στιγμή... Ήμουν μέσα στην τράπεζα»
Showbiz

Απίστευτη περιπέτεια για Ζαμπέτογλου: «Με φύλαξε ο Θεός τελευταία στιγμή... Ήμουν μέσα στην τράπεζα»

Ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη, διηγήθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, καθώς λίγο έλειψε να πέσει θύμα απάτης

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε μία μέρα όταν βρέθηκε στην τράπεζα για να κάνει μία δουλειά της και ένα υπάλληλος τής ζήτησε να μπει σε μία εφαρμογή για να κάνει όπως έπρεπε τη δουλειά της.

Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλος: Ξανά... συστήθηκαν ως Νατάσα από την Καλαμαριά & Σάκης από την Καρδίτσα

zampetoglou.jpg

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου όπως είπε: «Ήμουν μέσα στην τράπεζα με τον υπάλληλο» την ώρα που έκανε αυτό που της ζητήθηκε από τον υπάλληλο τον οποίο ευτυχώς συμβουλεύτηκε την τελευταία στιγμή πριν κατεβάσει την εφαρμογή και βάλει όλους τους προσωπικούς της κωδικούς. «Ήταν ολόιδια εφαρμογή» παραδέχτηκε η παρουσιάστρια η οποία εγκαίρως αντιλήφθηκε ότι θα μπορούσε να είχε μπλεχτεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, απατεώνων που ίσως να κατάφερναν να την εκμεταλλευτούν οικονομικά μέσω ηλεκτρονικών μέσων.

Ευτυχώς με τη βοήθεια των τραπεζικών υπαλλήλων απέφυγε την όποια απάτη και ταλαιπωρία και είπε στο τηλεοπτικό κοινό πως καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε, ακόμα και αν βρισκόμαστε μέσα στην τράπεζα.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγησή της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved