Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης κατηγορείται για διαφθορά- Οι περιλήψεις της εβδομάδας
Media

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης κατηγορείται για διαφθορά- Οι περιλήψεις της εβδομάδας

Παγιδευμένοι: Όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της δραματικής αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1. Δύσκολες ώρες περνάει ο Δημήτρης, καθώς ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. 

Κάποια στιγμή, τον ενοχοποιούν για υπόθεση διαφθοράς και ο ανακριτής αποφασίζει την προφυλάκισή του. Παράλληλα, η Άννα και ο Αλέκος ανακαλύπτουν το μεγάλο μυστικό του Ιάσονα.

pagidevmenoi.jpg

Οι Αρχές ερευνούν τον Δημήτρη για υπόθεση διαφθοράς και όλα τα στοιχεία που προκύπτουν τον ενοχοποιούν, γεγονός που τον σοκάρει. Την ίδια ώρα, η Άννα παλεύει να βρει αποδείξεις που μπορούν να τον αθωώσουν ώστε να μην μπει στη φυλακή. Συγχρόνως, ο Αλέκος ψάχνει να βρει στοιχεία που να ξεσκεπάζουν την παράνομη δράση του Ιάσονα. Μάλιστα, ο Σπύρος, ο Ανδρέας, η Αγγελική και η Υβόννη βοηθούν σε αυτή του την προσπάθεια.

pagidevmenoi.jpg

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για όλους και κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα καταφέρουν να βρουν αποδεικτικά στοιχεία που να απαλλάσσουν τον Δημήτρη από την κατηγορία μέχρι να παραπεμφθεί στον ανακριτή. Εν τω μεταξύ, ο Ιάσονας θέτει σε εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο, που ενοχοποιεί την Άννα αυτή τη φορά. Λίγες ώρες αργότερα, ο ανακριτής αποφασίζει την προφυλάκιση του Δημήτρη...

Άννα και Αλέκος ανακαλύπτουν το μυστικό του Ιάσονα

Η είδηση της προφυλάκισης του Δημήτρη σκάει σαν βόμβα σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ενώ ο εισαγγελέας μεταφέρεται στη φυλακή, η Άννα, πάνω στην απόγνωσή της, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Χατζή. Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη τη φέρνει σε μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα. Από την άλλη, ο Σπύρος συναντάει έναν παλιό πληροφοριοδότη του για να βρει την πορεία των αρχαίων και να τους οδηγήσει στα ίχνη της σπείρας των αρχαιοκάπηλων. Παράλληλα, ο Δημήτρης στη φυλακή μοιράζεται το κελί του με έναν πρώην δικαστή, ο οποίος του δίνει κάποιες πολύτιμες πληροφορίες για μια παλιά υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.

pagidevmenoi.jpg

Όσο ο χρόνος κυλά, η Άννα και ο Χατζής ανακαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του Ιάσονα, το οποίο ίσως αποτελέσει το κλειδί που θα τον ενοχοποιήσει για την παράνομη δράση του και την πλεκτάνη που έστησε σε βάρος του Δημήτρη. Το μυστικό αυτό είναι πως έχει κλέψει την ταυτότητα του αδελφού του, που ήταν πράγματι γιος του Αλέκου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved