Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι υποθέσεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας
Media

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι υποθέσεις των επεισοδίων αυτής της εβδομάδας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι περιλήψεις των επεισοδίων της εβδομάδας της καθημερινής σειράς του Alpha. Όλα όσα θα δούμε στην οθόνη μας. 

Ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί, η Δωροθέα αποφασίζει να φύγει για το Σάλτσμπουργκ και γράφει το πατρικό της σπίτι στον Σίμο, γεγονός που εξοργίζει την Όλγα.

Eyaggelia-Syriopoyloy-Dhmhtrhs-Gkotsopoylos-Natasa-E3hntabelwnh.jpg

Από την άλλη, τα νέα για την υγεία του Χριστόφορου είναι αισιόδοξα, ενώ λίγο μετά ο Σιμός κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση στον Πάρη. Βικτώρια παραμένει στη φυλακή και ψάχνει να βρει έναν τρόπο για να μην καταδικαστεί για όλα όσα έχει κάνει. Γνωρίζοντας πόσο αδύναμος χαρακτήρας είναι ο Ρένος, ο οποίος ξέρει τα πάντα για τα εγκλήματα του Σίμου, του αποκαλύπτει πως ο τελευταίος έβαλε τον Σπανό να τον δολοφονήσει! Όμως ο Ρένος αρνείται να το πιστέψει και τότε η γυναίκα τον προκαλεί να πάει να βρει τον Σπανό και να τον ρωτήσει. Φανερά αναστατωμένος από αυτή την αποκάλυψη, ο νεαρός δεν ξέρει ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις του. Την ίδια ώρα, η Δωροθέα αποφασίζει να φύγει για το Σάλτσμπουργκ.

Lazaros-Gewrgakopoylos.jpg

Όταν επισκέπτεται την Όλγα για να της ανακοινώσει την απόφασή της, εκείνη προσπαθεί να τη μεταπείθει. Η σχέση, όμως, των δύο αδελφών διαταράσσεται ξανά, όταν η Δωροθέα τής εξομολογείται ότι έγραψε το πατρικό τους σπίτι στον Σίμο. Από την άλλη, η Αμαλία είναι απελπισμένη από όσα έχουν συμβεί στη ζωή της το τελευταίο διάστημα. Έτσι, λοιπόν, ζητάει από τον Ντίνο να φύγουν μακριά απ’ όλους και να ζήσουν τον έρωτά τους. Ωστόσο, η συζήτηση που έχουν δεν λήγει καθόλου καλά και ο Ντίνος αποφασίζει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να σταματήσει να σκέφτεται την Αμαλία..

Ο Πασχάλης κερδίζει το λαχείο

pasxalis.jpg

Ο Πασχάλης, άναυδος, βλέπει τους αριθμούς του λαχείου στην εφημερίδα και καταλαβαίνει ότι έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό! Παράλληλα, ο Ρένος, ύστερα από σκέψη, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, αποφασισμένος να δώσει τον Σίμο ως σύνεργό της Βικτώριας. Μόνο που την ίδια στιγμή μπαίνει στο γραφείο και ο Σίμος και ο νεαρός ταράζεται ιδιαίτερα. Λίγα λεπτά αργότερα, η Δωροθέα αφήνει κάτω από τη7 πόρτα του Σίμου έναν φάκελο με ένα γράμμα και μια φωτογραφία που αποδεικνύει πολλά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από το παρελθόν που αποκαλύπτει ποιοι είναι οι βιολογικοί του γονείς.

8eodwra-Tzhmoy-Dhmhtrhs-Gkotsopoylos.jpg

Όταν ο Σίμος επιστρέφει στο σπίτι και ανοίγει τον φάκελο συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις, ενώ γκρεμίζεται και η εμπιστοσύνη που είχε στη Βικτώρια. Οι ώρες περνούν και τα νέα των γιατρών για την κατάσταση του Χριστόφορου, που νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τη Βικτώρια, δίνουν μεγάλη χαρά στην Αμαλία, την Πολυξένη και τη Μιράντα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ματούλα, βλέποντας την κατάσταση στο σπίτι του Χρήστου να χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο, παρακαλεί τη Στέλλα να την ακούσει και να φύγουν κρυφά από το σπίτι.

Ο Σίμος κάνει πρόταση στον Πάρη

1717055202974-352052539-Eyaggelia-Syriopoyloy-Dhmhtrhs-Gkotsopoylos-Natasa-E3hntabelwnh.jpg

Ο Πασχάλης, ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος που κέρδισε τον πρώτο λαχνό, μοιράζει διαμερίσματα στ’ αδέλφια και στη μητέρα του. Η απόφαση, όμως, της Σύρμως να μην εγκαταλείψει το σπίτι και τις συνήθειές της για να ζήσει στη νεόκτιστη πολυκατοικία δημιουργεί αντιπαράθεση ανάμεσα στα παιδιά της αλλά και μια νέα κρίση στη σχέση της με τον Θωμά. Εν τω μεταξύ, ο Σίμος συνεχίζει να προσπαθεί να βλάψει υπόγεια τον Ντίνο. Έτσι, συναντάει τον Πάρη και του κάνει μια πρόταση. Συγκεκριμένα, του λέει ότι θα του πουλήσει το σπίτι που του έδωσε η Δωροθέα με την προϋπόθεση να αγοράσει μαζί και το ποσοστό του στο «Ολύμπια». Όμως ο Πάρης έχει πολλούς λόγους να μην εμπιστεύεται τον Σίμο και εξετάζει πολύ προσεκτικά την πρότασή του. Από την άλλη, ο Ντίνος, μαθαίνοντας αυτό το νέο, προσπαθεί να καταλάβει για ποιο λόγο αποφάσισε ο Σίμος να πουλήσει το μερίδιό του από το «Ολύμπια» στον Πάρη. Λίγο μετά, η Μιράντα, άναυδη, ακούει πως ο Σίμος δεν κατήγγειλε ποτέ τον Δημοσθένη.

Eyaggelia-Syriopoyloy.jpg

Το γεγονός αυτό την εξοργίζει και θέλοντας την ευτυχία της κόρης της, που δεν είναι άλλη από το να ζήσει με τον Ντίνο, παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Συγκεκριμένα, καταθέτει όλη την αλήθεια στην Αστυνομία και ο Δημοσθένης συλλαμβάνεται. Στην κατάθεσή της, μάλιστα, αποκαλύπτει πως ο Σίμος υπήρξε συνεργός της Βικτώριας και ότι γνώριζε πού κρυβόταν η γυναίκα όταν το έσκασε από τη φυλακή. Κι ενώ ο Σίμος με την Αμαλία έχουν έναν άσχημο καβγά, η πόρτα χτυπάει και ο Σωτήρης με τον Μηλιώνη συλλαμβάνουν και τον νεαρό. Οι ώρες περνούν και η Βικτώρια, απελπισμένη, αποφασίζει, ύστερα από προτροπή του Σαρηγιάννη, να καταγγείλει τον Σίμο για συνέργεια.

Argyrhs-Pantazaras.jpg

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μιράντα εκμυστηρεύεται στον Χριστόφορο πως εκείνη κατήγγειλε τον Σίμο στην Αστυνομία και στη συνέχεια αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Χρήστου να δει τι κάνει η Ματούλα. Την ίδια στιγμή, η Αμαλία ζητάει για άλλη μια φορά από τον Ντίνο να φύγουν οι δυο τους, μυστικό απ' όλους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved