Καινούργιου: Η μόνη που είναι ίδια είναι η Μενεγάκη, ούτε εγώ είμαι ίδια! Στα 18 ήμουν άλλη...
Media

Καινούργιου: Η μόνη που είναι ίδια είναι η Μενεγάκη, ούτε εγώ είμαι ίδια! Στα 18 ήμουν άλλη...

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το σχόλιο της Ραμόνα Βλαντή στο Tv Queen για τα πρόσθετα μαλλιά της αλλά και τις επεμβάσεις! 

Η Κατερίνα ανέφερε: «Δεν είπε κάτι κακό. Είπε πρόσθετα μαλλιά, δεν είπε κάτι άλλο. Και βλεφαρίδα φορώ μερικές φορές. Δεν μου το πάσαρες ωραία γιατί δεν είπε κάτι κακό. Γιατί να θυμώσω καλέ.»

Μικρούτσικος: H αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την Καινούργιου – «Δεν μιλάω»

Photo-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-May-28-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-sundress..jpg

Και πρόσθεσε: « Η ειλικρίνεια… Εγώ έχω πει ότι έχω πρόσθετα μαλλιά. Όλες έχουν πρόσθετα μαλλιά και το λένε όλες οι παρουσιάστριες. Από τη Δανάη και η Φαίη θα βάλει. Και η Φουρέιρα δεν φορά περούκα και πρόσθετα μαλλιά; Δεν είπε κάτι κακό η κοπέλα. Δεν μίλησε για πλαστικές. Κι εγώ θα πω ότι έχω βάλει μαλλιά».

Και σε άλλο σημείο είπε: « Συγκρίνετε τα μαλλιά με τα κιλά; Αισθητική παρέμβαση είναι τα μαλλιά; Πάτε να βγάλετε θέμα από κάτι που δεν υπάρχει! Να βλέπετε τα αποσπάσματα λίγο καλύτερα, γιατί δεν είπε κάτι κακό.

20 χρόνια πριν υπέροχοι ήμασταν όλοι. 18 χρονών ξεκίνησα. Άλλη ήμουν. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. Και χαίρομαι που δείχνουμε την εικόνα ενός ανθρώπου που 22 χρόνια μετά έχει δουλέψει και το μέσα και το έξω. Ούτως ή άλλως όλοι αλλάζουμε. Η μόνη που είναι ίδια είναι η Μενεγάκη. Η Σκορδά δεν είναι ίδια, ούτε εγώ είμαι ίδια. Ούτε ο Τανιμανίδης είναι ίδιος».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Δε βλέπω να υπάρχει διάθεση να τα βρούμε, ούτε εγώ έχω»

«Άστραψε και βρόντηξε» για την Χατζηανδρέου: «Νευρίασα, έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα»

Καινούργιου: Ξέσπασε σε ερώτηση για τον Τσαγκρίδη-«Επειδή ο πρώην μου είναι φίλος σου, ρώτα τον εσύ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved