Media

Ναυάγιο – Κατσαφάδος: «Ο Καλλέργης θρηνεί το χαμένο του παιδί»

Με έναν ακόμη ρόλο -πρόκληση καλείται να αναμετρηθεί ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Υποδύεται το δικηγόρο Δημοσθένη Καλλέργη, ο οποίος αναλαμβάνει την υπεράσπιση των θυμάτων του ναυαγίου και εκείνων που χάθηκαν. Ένας άνθρωπος εξαρτημένος από το αλκοόλ, ένας πατέρας που θρηνεί το γιο του

Κατσαφάδος για Μάρτυρα Κατηγορίας: «Είναι δυσάρεστο και τοξικό να νιώθεις ότι είσαι ανεπιθύμητος»

Ο Δημοσθένης Καλλέργης, άσπονδος φίλος του Παντελίδη από τα φοιτητικά τους χρόνια, επέλεξε να συνταχθεί με τους αδύναμους και να παλέψει για τη δικαιοσύνη, την ώρα που ο άλλοτε συμφοιτητής του πλούτιζε με δόλιους και ύπουλους τρόπους. Η αναμέτρησή τους ξεκινά δυναμικά, προκειμένου να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να λάμψει η αλήθεια.

Ο Δημοσθένης Καλλέργης αναλαμβάνει την υπεράσπιση των συγγενών των θυμάτων του ναυαγίου, ενώ ο ίδιος έχει παραδοθεί στα πάθη του, στη ζωή του.

«Είναι αλήθεια ότι όταν ο Δημοσθένης συναντάει τους συγγενείς των θυμάτων, ο ίδιος έχει παραιτηθεί εντελώς από τη δικηγορία και γενικότερα από την ίδια τη ζωή. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το ποτό και τίποτα άλλο».

Αυτή η υπόθεση αποτελεί το σωσίβιό του;

«Δεν αναλαμβάνει την υπόθεση για να σώσει τον εαυτό του. Ωστόσο, του δίνεται η ευκαιρία να πράξει το καλό, όπως έκανε πάντα στη ζωή του. Ο Καλλέργης βλέπει στον πόνο αυτών των ανθρώπων το δικό του πόνο και όσα δεινά υπέστη στη ζωή. Κυρίως τον πόνο για το χαμένο παιδί του».

Στην προσωπική του ιστορία έπαιξε καταλυτικό ρόλο ο σατανικός Παντελίδης;

«Απολύτως. Καρμική είναι αυτή η συνάντησή τους, καθώς είναι τώρα αντίπαλοι δικηγόροι σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, όπου τα θύματα είναι πολλά. Και τα συμφέροντα που υπερασπίζεται ο Παντελίδης είναι της πλοιοκτήτριας εταιρίας».

Ο Παντελίδης ήταν όντως ερωτευμένος με τη γυναίκα που, τελικά, παντρεύτηκε ο Δημοσθένης ή έγινε εχθρός του επειδή έχασε την «παρτίδα»;

«Ο Παντελίδης είναι τόσο ερωτευμένος με τον εαυτό του και το συμφέρον του, που δεν νομίζω ότι είναι ικανός να ερωτευτεί καμία γυναίκα. Όχι μόνο τη συγκεκριμένη που παντρεύτηκε ο Δημοσθένης Καλλέργης».

Μέχρι στιγμής βλέπουμε ένα βιαστή, έναν αδίστακτο τύπο. Πώς μεταλλάχθηκε ο Παντελίδης;

«Ο Παντελίδης δεν μεταλλάχθηκε, γιατί έτσι ήταν πάντα, αλλά το έκρυβε. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν ξαφνικά. Απλά, έρχεται κάποια στιγμή που αποκαλύπτεται ο πραγματικός, αληθινός εαυτός».

Η ζωή του Καλλέργη κινδυνεύει από τον Παντελίδη, καθώς τον προηγούμενο δικηγόρο είδαμε πώς τον έβγαλε από τη μέση.

«Φυσικά. Ο Δημοσθένης Καλλέργης θεωρεί τον Παντελίδη ικανό για όλα. Φυσικά, κι αυτός παίρνει τα μέτρα του για να μη βρεθεί μπροστά σε κάποια δυσάρεστη κατάσταση».

Όσοι έχουν χρηματιστεί από τον Παντελίδη, η συνηθισμένη τακτική, θα προβούν σε αποκαλύψεις ή θα υπερισχύσει ο φόβος;

«Κάποιοι, πραγματικά από φόβο, δεν θα τολμήσουν να πουν την αλήθεια. Υπάρχουν και άλλοι όμως, οι ελάχιστοι, που θα αδιαφορήσουν για τον κίνδυνο και θα προβούν σε αποκαλύψεις, βοηθώντας τους συγγενείς των θυμάτων και όσους επέζησαν να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

Πηγή Τηλεθεατής

Θοδωρής Κατσαφάδος: Ο ρόλος στο Ναυάγιο και το spoiler για τον ήρωά του

Το ναυάγιο: Ο Θοδωρής Κατσαφάδος «εισβάλλει» στη σειρά - Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Κατσαφάδος για «Μάρτυρα κατηγορίας»: «Παίζω σε μία παράσταση που δεν με θέλουν, είναι βασανιστικό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved