4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών
GEORGE XANTHINAKIS
Showbiz

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Απ' ό,τι φαίνεται τα γυρίσματα των τηλεοπτικών σειρών ενώνουν τους ανθρώπους, καθώς δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς... καλύτερα!

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι το απόλυτο τηλεοπτικό ζευγάρι για τις ανάγκες του Σασμού κάτι που όπως φαίνεται θα δούμε να συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Οι δυο τους πήραν διαζύγιο από τους συζύγους τους σχεδόν την ίδια περίοδο, γεγονός που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι υπάρχει έρωτας ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος είχαν βρεθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του μεγαλύτερου παραγωγού τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων, ενισχύοντας τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Down Town που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, η τηλεοπτική Βασιλική και ο Μαθιός του Σασμού είναι μαζί, είναι διακριτικά μαζί απλώς δε μιλάνε πουθενά γι’ αυτό.

lalos-lampropoulou.jpg

Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Το ζευγάρι, που είναι πολύ ερωτευμένο, απολαμβάνει την κοινή του ζωή πάνω από δύο χρόνια, καθώς έχει επιλέξει να μοιράζεται την καθημερινότητά του αλλά και τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχαν κρατήσει μυστική τη σχέση τους, όμως μία κοινή δημόσια εμφάνισή τους έκανε τους ψίθυρους περί σχέσης ανάμεσά τους να φουντώσουν. Και τελικά ήταν γεγονός. Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν κοντά στα γυρίσματα της σειράς «Παγιδευμένοι» στην οποία πρωταγωνιστούν και από τότε είναι αχώριστοι.

«Έχω αδυναμία στον Πέτρο Λαγούτη. Είμαστε μαζί, είμαστε πολύ καλά και πολύ αγαπημένοι. Δεν υπάρχει τώρα νόημα να επεκταθούμε σε άλλες λεπτομέρειες αλλά ούτε και να το κρύβουμε. Και με τόσες φωτογραφίες από τις πορείες, που δεν κάναμε τίποτα, απλά ήμασταν στην πορεία, του είπα ότι θα λένε πως “αν τα παιδιά δεν είναι σύντροφοι στη ζωή, είναι στον αγώνα”», είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός.

56df8bc1-0247_PETROS_LAGOYTIS_MARTHA_LAMPIRI_FENTOROYF_232024.jpg

Κίμων Κουρής και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Η σχέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή φαίνεται πως πάει από το καλό στο καλύτερο.

Οι δύο ηθοποιοί που και στη σειρά "Παγιδευμένοι" στην οποία πρωταγωνιστούν υποδύονται το ζευγάρι, έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους.

Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2010 με πολιτικό γάμο, ενώ στις 26 Ιανουαρίου 2011 απέκτησαν την κόρη τους, Χρυσηίδα.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της είχε δηλώσει για τη σχέση τους: «Είμαστε 18 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός... Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου. Οι άνθρωποι είτε είναι ανταγωνιστικοί είτε δεν είναι, ό,τι επάγγελμα κι αν κάνουν. Απλώς στο δικό μας επάγγελμα είναι πιο εμφανές.»

Η σειρά «Βέρα στο δεξί» στο MEGA ήταν η αφορμή για τον έρωτά τους.

ALEXANDROS_STAVROY_MARIANA_TOYMASATOY_422020.jpg

Θανάσης Ευθυμιάδης και Άννα Ντιμιτρίεβιτς

Μετρούν αρκετά χρόνια κοινής ζωής, ενώ το τελευταία διάστημα δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μπορεί να συστήθηκε στο κοινό μέσα από το ρόλο του Αντώνη στο Ντόλτσε Βίτα, ωστόσο στην πορεία έκανε σημαντικές συνεργασίες αλλά και τηλεοπτικές σκηνές που σίγουρα θα θυμάται. Φυσικά ο πιο όμορφος ρόλος της ζωής του, αυτός του οικογενειάρχη.

Μαζί με την Άννα Ντιμιτρίεβιτς το ζευγάρι έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια, με την όμορφη Άννα να αφιερώνεται ολοκληρωτικά στα παιδιά της.

Η γνωριμία τους έγινε, το 2006, στη σειρά του AΝΤ1 «Για την Άννα».

thanasis-efthimiadis.jpg

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είχα “φίλους” που με φόρτωναν με τη μιζέρια τους» (Video)

Ευθυμιάδης: «Έχω φάει τόσο ξύλο και θα πιω στη μνήμη του; Εκεί κατάλαβα ότι δεν τον έχω συγχωρήσει»

Λαγούτης - Φεντόρουφ: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση - Το απίθανο look της ηθοποιού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved