Προξενιό – Φούλοπ: Η αδίστακτη Δέσπω ανοίγει τα χαρτιά της και δίνει spoiler

Το προξενιό της Ιουλίας: Δέσπω

Media

Προξενιό – Φούλοπ: Η αδίστακτη Δέσπω ανοίγει τα χαρτιά της και δίνει spoiler

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ εισέβαλε στη δραματική σειρά του ALPHA «To Προξενιό της Ιουλίας» και στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού φέρνοντας τα πάνω κάτω.

Η ηθοποιός μιλά για την ηρωίδα της, τη Δέσπω, τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργούνται και αποδέχεται το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί στα όσα θα ακολουθήσουν.

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: «Η Δέσπω είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα»

Η Δέσπω δεν αρνήθηκε να κάνει έρωτα με τον Χρήστο, να γίνει ερωμένη του Προβιού και παράλληλα να εκτελεί εντολές της Χάδως. Φαίνεται να είναι αδίστακτη.

«Για μένα είναι μια κοπέλα η οποία έχει μάθει να επιβιώνει με αυτόν τον τρόπο. Αυτός είναι ο πρωταρχικός της στόχος και για να τα καταφέρνει βάζει στην άκρη τους συναισθηματικούς και ηθικούς φραγμούς. Οταν τίθεται θέμα επιβίωσης δεν υπάρχει χώρος για όλα τα άλλα. Η Δέσπω προέρχεται από φτωχή οικογένεια κι έχει μάθει να παλεύει. Δεν έχει σωματική δύναμη, κοινωνική θέση και το μόνο που της μένει είναι να προσπαθεί να έχει την εύνοια των πιο δυνατών ανθρώπων όπως ο Γιωργίκης και η Χάδω. Σίγουρα την επιδιώκει με λάθος τρόπο, αλλά είναι ο μόνος που έχει».

foulop.jpg

Σε όσα κάνει, δεν υπάρχει ένα ψήγμα ματαιοδοξίας; Είδαμε ότι ζηλεύει την Ιουλία.

«Δεν θα το έλεγα, αν αναλογιστούμε την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά. Είναι ματαιοδοξία να θέλει να ζει με καλύτερες συνθήκες; Σίγουρα ζηλεύει την Ιουλία. Γιατί να μπορεί εκείνη κι όχι αυτή; Σίγουρα θα ήθελε να έχει καλύτερη τύχη γιατί τα χρόνια ήταν δύσκολα. Αρκετές γυναίκες έκαναν τότε πράγματα γιατί τις οδηγούσε η ανάγκη».

Είδαμε ότι η αδελφή της και ο θείος της, της ζητούν να παραδοθεί, θεωρούν ότι η Δέσπω σκότωσε τον Προβιό;

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτό και δημιουργούνται και σε εμάς τους ηθοποιούς πολλά ερωτηματικά. Η ψαλίδα των υπόπτων ανοίγει όσον αφορά τον φόνο του Γιωργίκη. Τι ρόλο παίζει ο καθένας στην υπόθεση θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. Όλοι όμως έχουν συμβάλει στην εξέλιξη της ιστόριας».

proxenio-foulop.jpg

Είδαμε επίσης στα στιγμιότυπα μετά τον φόνο ότι η Δέσπω είναι έγκυος. Από ποιον;

«Άλλο ένα ερώτημα πού έχει προκύψει. Το θέμα είναι ότι μια γυναίκα εκείνη την εποχή μόνο εκτεθειμένη και ντροπιασμένη ήταν από τη στιγμή που έμενε έγκυος εκτός γόμου. Η κοινωνική κατακραυγή ήταν μεγάλη και η γυναίκα έμενε στιγματισμένη για πάντα».

Ποιο είναι το μερίδιο ευθύνης της Δέσπως σε ό,τι έχει συμβεί;

«Σίγουρα της αναλογεί ένα μερίδιο, αλλά δεν γνωρίζω σε ποιο βαθμό. Πάντως κανείς δεν είναι αθώος σε αυτήν την υπόθεση».

despo.jpg

Φαίνεται μετανιωμένη αλλά μάλλον είναι αργά γι’ αυτό.

«Θέλοντας και μη προκάλεσε την τύχη της και το πλήρωσε. Βλέπουμε τα λάθη της και την ώρα της θείας δίκης να πλησιάζει».

Πηγή tv24

Το προξενιό της Ιουλίας - Το μαρτύριο της Ιουλίας δεν έχει τέλος

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι το παιδί είναι δικό του- Η Ιουλία το σκάει

Προξενιό: Η Στάσα σε δίλλημα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved