Γιάννης Στάνκογλου: Φινάλε για τον Ιπποκράτη στο Ναυάγιο, τέλος και το μούσι για τον ηθοποιό
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: Φινάλε για τον Ιπποκράτη στο Ναυάγιο, τέλος και το μούσι για τον ηθοποιό

Ο ρόλος του Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο ανήκει πια στο παρελθόν και ο ηθοποιός είναι έτοιμος για νέα ξεκινήματα, χωρίς το μούσι φυσικά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αφού βρέθηκε στο Βερολίνο πριν από λίγες ημέρες με τον γιο του για να παρακολουθήσουν από κοντά τον θρίαμβο του κυπελλούχου Παναθηναϊκού, επέστρεψε στην καθημερινότητα και πήγε στον μπαρμπέρη.

Στάνκογλου: Με τον γιο του στο Βερολίνο - Οι πανηγυρισμοί για τον θρίαμβο του ΠΑΟ έγιναν viral

stankoglou.jpg

«Και κάπως έτσι αλλάζω δέρμα…. αντίο στον Ιπποκράτη του Ναυαγίου», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Στο τέλος ξυρίζουν τον Λιμενικό», σημείωσε επίσης πάνω στο βίντεο.

Θυμίζουμε ότι σε συνέντευξή του είχε πει για τον ρόλο του στη σειρά: «Σκοτεινός ο ρόλος του Ιπποκράτη και που είσαι ακόμα. Είναι πολύ πιο σκοτεινός. Ο Ιπποκράτης αγαπάει πραγματικά την Ειρήνη αλλά τι σημαίνει αγαπώ πραγματικά. Υπάρχει ένα background στον Ιπποκράτη, όπως έχει μεγαλώσει, εγώ δε συμφωνώ με αυτό στην πραγματική ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που περιμένει ότι θα αλλάξει κάποια στιγμή η Ειρήνη, ότι θα τον αγαπήσει πραγματικά και θα γίνει αυτό που ζητάει, μια πραγματική οικογένεια, όπως τη θέλει αυτός όμως».

Διαβάστε επίσης:

Έτσι πανηγύρισαν οι διάσημοι φίλαθλοι τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού - Ο Μπιλ Μάρεϊ είναι «πράσινος»

Γιάννης Στάνκογλου: Αυτή τη συνταγή φτιάχνει με επιτυχία και τη του ζητούν οι φίλοι του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved