Αλευράς για Eurovision: «Έφαγαν τη Σάττι, έφαγαν κι εμάς ζωντανούς οι κανίβαλοι»
Eurovision

Αλευράς για Eurovision: «Έφαγαν τη Σάττι, έφαγαν κι εμάς ζωντανούς οι κανίβαλοι»

Ο Θανάσης Αλευράς μέσα από την παράσταση που πρωταγωνιστεί, «στην Ταράτσα του Φοίβου», σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στη Eurovision.

Ο ίδιος λέει τις δικές του αλήθειες, μέσα από τη σάτιρα και το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay's Time.

«Τη φάγατε την κοπέλα, τη φάγατε. Μας φάγατε κι εμάς. Μας φάγανε οι κανίβαλοι. Μας φάγανε ζωντανούς. Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά, κι από εμένα ένα κοκκαλάκι. Ευτυχώς ήταν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και επέζησα. Όσον αφορά τη Μαρίνα, το μόνο που απέμεινε είναι η σούβλα.

Ζερόμ – Αλευράς: Τι ετοιμάζουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ;

1717090471373-267964957-aleyras.jpg

Ένα τραγούδι στείλαμε στη Eurovision, δε στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν τα κοράκια είχαν πέσει πάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε. Είναι καλό. Δεν είναι καλό. Είναι ινδικό. Είναι κλεμμένο. Είναι αριστούργημα. Είναι ντροπή. Είναι παρατράγουδο. Είπαν για το χασμουρητό… είναι λόγος απέλασης από τη χώρα, ότι ήταν ματιασμένη και ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή επανάσταση», είπε στην παράστασή του ο Θανάσης Αλευράς.

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για τη Eurovision για άλλα θέματα, θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα, τόσα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε, εμείς εκεί, το Ζάρι… Και να σας πω και κάτι; Εμένα δε μου έκατσε άσχημα. Μπορεί να μην πληρώθηκα, αλλά, εκεί στο Μάλμε που πήγα, έκανα και τα ψώνια μου, πήρα κι έναν τενεκέ λάδι… Ήθελα να ήξερα, αν το έλεγε το Ζάρι κανένας άλλος καλλιτέχνης που δε μπορείτε να χτυπήσετε, τι θα κάνατε;».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά ο Νίκος Συρίγος για τη Eurovision: «Αυτό που κάνει ο Ζερόμ είναι αγενές και αλαζονικό»

Νέγκα για Αλευρά – Καλούτα: «Ήταν πολύ βαρύ και έξω από τα νερά τους η Eurovision»

Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε κατά Σολωμού & Καλούτα: «Όλοι οι άλλοι μ@@@@@ς είμαστε;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved