TV Queen: Ακόμα δεν άρχισε και τελειώνει! Εκτάκτως ο ημιτελικός αυτή την Παρασκευή
Media

TV Queen: Ακόμα δεν άρχισε και τελειώνει! Εκτάκτως ο ημιτελικός αυτή την Παρασκευή

TV Queen: Μόλις ένας μήνας πέρασε από τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το νέο ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου και τελειώνει.

Το νέο σόου με τις παρουσιάστριες δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τα νούμερα να είναι πολύ χαμηλά και να τελειώνει άρον άρον από το κανάλι του Open.

Ο επικός πανηγυρισμός του Μικρούτσικου - Αποχώρησε από το πλατό μόλις έμαθε τη νίκη του ΠΑΟ

Αυτή την Παρασκευή 31/5 μάλιστα, όπως είδαμε και στο νέο τρέιλερ, θα δούμε εκτάκτως τον ημιτελικό.

Θυμίζουμε ότι μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Κατερίνα Γκαγκάκη προέβη σε μια εξομολόγηση λέγοντας: «Προτιμώ το ταχίνι, το φυστικοβούτυρο έχει πιο πολλές θερμίδες. Τρώω μόνο θαλασσινά, καβούρια... Μπισκότα δεν τρώω γιατί έχω ένα θεματάκι, έχω διαβήτη τύπου δύο. Στις δύσκολες στιγμές, στις κακές περιόδου τρώω γαριδάκια και τέτοια. Αποφάσισα μετά από χρόνια ότι θα το λέω γιατί το έκρυβα και το κρύβω με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ανακάλυψα ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που το έχουν και δεν το αντιμετωπίζουν. Πάρα πολλοί όμως! Κι εγώ έχω ένα τετράδιο που γράφω ένα ημερολόγιο, τον αριθμό της μέρας που δεν έχω επεισόδια (σ.σ: βουλιμικά) και ok, τικ. Και σκεφτόμουν προχθές γιατί είμαι στις 105 μέρες, πρώτη φορά στη ζωή μου, που δεν έχω κάνει υπερφαγικό επεισόδιο και... Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου, κρατάει πολλές μέρες και πλέον νομίζω ότι δεν θα σταματήσει ποτέ! Θέλω στις 100 να φέρω να φάω… και δεν το έκανα και είμαι πολύ υπερήφανη!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved