Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Λύγισε με τα λόγια της μητέρας της & τις ευχές των παιδιών της
Media

Γενέθλια για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: Λύγισε με τα λόγια της μητέρας της & τις ευχές των παιδιών της

 Γενέθλια έχει σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια γίνεται 42 χρονών και οι συνεργάτες της τής ετοίμασαν μία υπέροχη έκπληξη στο Happy Day, ένα βίντεο που μιλά η μητέρα της, αλλά της στέλνουν τις ευχές τους και τα τρία της παιδιά, Νάγια, Μαίρη και Γιάννης.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη. Λέω ότι δεν πρέπει να λέω κάθε φορά τα ίδια αλλά είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάει η μέρα σου έτσι. Ήρθατε και στο καμαρίνι να μου ευχηθείτε και μου είπατε «να χαίρεσαι την οικογένειά σου», κι εσείς είστε η τηλεοπτική μου οικογένεια, η δεύτερη οικογένειά μου», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

stam-5.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση, είναι αυτό που λέμε: μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε».

stam212.jpg

Και στη συνέχεια μέσα από ένα βίντεο-έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες λύγισε όταν οι δικοί της άνθρωποι της έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους και τηλεοπτικά.

stam1010.jpg

Μετά το βίντεο – έκπληξη είπε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ που μου κάνετε τη μέρα μου ξεχωριστή από την αρχή. Αυτό που μένει είναι η αγάπη που μας δένει, η θετική διάθεση υπάρχει ήδη πριν ανοίξει η κάμερα».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να στείλω τις ευχές μου σε έναν δικό μου άνθρωπο που νοσηλεύεται»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της, Γιάννης Σοφός αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο - Σπάνιες φώτο

Με τον ύμνο του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το Ηappy Day - Με φανέλες και κασκόλ στο πλατό!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved