Καινούργιου: «Πρόδωσε» το φύλο του μωρού που περιμένει η Σπυροπούλου
Media

Καινούργιου: «Πρόδωσε» το φύλο του μωρού που περιμένει η Σπυροπούλου

Πρόδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα το φύλο του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Να σας θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα έκανε μία από τις τελευταίες της εξόδους πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και είπε: «Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος».

spiropoulou-12.jpg

Και σε άλλο σημείο ανέφερε:«Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δεν γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική, Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο».

spiropoulou-1.jpg

Όμως πριν δούμε τις δηλώσεις είπε την ατάκα η Κατερίνα: «Να δούμε τις δηλώσεις λίγο πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της».

Και μετά τις δηλώσεις είπε: «Εγώ διαισθάνομαι ότι έχει κορίτσι από αυτό που καταλαβαίνω. Από την κοιλιά και το ροζ φόρεμα. Εγώ διαισθάνομαι. Ξέρω ότι είναι πολύ πάνω από τον γιο της και με την κοιλιά τούρλα κυνηγάει το παιδί από πίσω

Εγώ έχω πει ότι είναι κορίτσι, εικάζω…»

Ο Τσουρός παραδέχεται: Δεν θα έκανα ποτέ εκπομπή με την Καινούργιου και την Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για shopping therapy, λίγο πριν γεννήσει!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανήμερα της γιορτής της ανέβασε την πιο cute φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved