Παπανώτας για Μαγγίρα: «Ποια είναι η κυρία; Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα»
Showbiz

Παπανώτας για Μαγγίρα: «Ποια είναι η κυρία; Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα»

Με σκληρό τρόπο μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας τόσο για την Μπέττυ Μαγγίρα όσο και για τον Δημήτρη Μακαλιά με τους οποίους εδώ και λίγο καιρό υπάρχει τηλεοπτική κόντρα η οποία δεν φαίνεται να έχει κοπάσει. 

Μιλώντας για τηλεοπτικές κόντρες μεταξύ σταρ της μικρής οθόνης, ο γνωστός δημοσιογράφος αρχικά σχολίασε στην εκπομπή After Dark:

Happy Day: Τέλος από την εκπομπή της Τσιμτσιλή - «Ήρθε ξαφνικά ανακοίνωση ότι...»

papanotas.jpg

«Όποιος μου έχει κάνει ζημιά με ένα τόσο δα “συγγνώμη” έχει τελειώσει το ζήτημα. Κόντρες από την πλευρά μου δεν υπάρχουν. Από την απέναντι πλευρά υπάρχουν κόντρες που έχουν στόχο να με κοντύνουν. Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας, δεν είμαι ένας πανελίστας, είμαι μια προσωπικότητα των μίντια καταξιωμένη και αυτό ενοχλεί ειδικά κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα. Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι ότι αν κάνω μηνύσεις θα πάρω δυο πολυκατοικίες με την κακοποίηση των δηλώσεών μου – βγήκαν διάφορες κυρίες και έλεγαν για κρυμμένο μισογυνισμός”. Το σκέφτηκα για να προστατευτώ σε ένα κανιβαλιστικό, μιντιακό περιβάλλον. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει έτσι για εμένα και τι πορεία έχει η ίδια;».

Όταν στη συνέχεια ο Θέμης Γεωργαντάς τού είπε ότι θα παίξουν το παιχνίδι «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» και πως θα πρέπει σε αυτό να σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά αν δεν θέλει, θα... δαγκώνει τη γλώσσα του, ο Δημήτρης Παπανώτας αποφάσισε να παίξει, χωρίς να γνωρίζει τις φωτογραφίες ποιων τηλεοπτικών προσώπων θα έβλεπε.

Όταν λοιπόν είδε μπροστά του τη φωτογραφία της Μπέττυ Μαγγίρα, ο ίδιος σχολίασε:

«Ποια είναι η κυρία; Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι».

makalias-papanotas.jpg

Συνέχεια είχε η φωτογραφία του Δημήτρη Μακαλιά για τον οποίο επεσήμανε: «Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει κάποιος τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μία δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved