Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τα βρήκαμε με την Καινούργιου. Συμφιλιωθήκαμε, αλλά δε θα βγούμε & για ποτό»
Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τα βρήκαμε με την Καινούργιου. Συμφιλιωθήκαμε, αλλά δε θα βγούμε & για ποτό»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του I Love Σου Κου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην "κόντρα" του με την Κατερίνα Καινούργιου. 

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυ Μαγγίρα για το τηλεοπτικό του μέλλον, τη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Κωνσταντάρας για Καινούργιου: «Δε βλέπω να υπάρχει διάθεση να τα βρούμε, ούτε εγώ έχω»

Photo-shared-by-Katerina-Kainourgiou-Official-on-May-09-2024-tagging-@giorgiapantele-@aggelospp-@giorgos.pothitos-@vakroza-and-@evdole_official.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-dress-and-text..jpg

«Κι εγώ θέλω να συνεχίσω με τη Φαίη, αλλά δεν ξέρω τι θα έρθει. Αρκεί να το θέλει η Φαίη σε όποιο κανάλι θα είναι» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και συνέχισε για την Κατερίνα Καινούργιου: «Τα βρήκαμε… Οκ. Δεν υπήρχε καμία συνομιλία, είπε αυτά που είπε στον αέρα, είπα κι εγώ αυτά που είπα κι όλα καλά. Συμφιλιωθήκαμε, αλλά δεν είναι ότι θα βγούμε για ποτό να κάνουμε και παρέα και να γίνουμε φίλοι. Είναι καλό που δεν είμαστε οχτροί, ως εκεί. Από εκεί και πέρα εγώ έχω κάνει μία δήλωση και δεν θέλω να την πάρω πίσω».

«Θέλω εδώ και πολύ καιρό να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, αλλά δεν έχει σημασία τι θέλουμε εμείς, πρέπει να θέλουν κι αυτοί που μπορούν και να το κάνουν» πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Άστραψε και βρόντηξε» για την Χατζηανδρέου: «Νευρίασα, έλεγε ανακρίβειες και αήθη πράγματα»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν ξέρω γιατί έχει εμμονή μαζί μου η Καινούργιου»

Καινούργιου: «Με αδίκησε απίστευτα» - Απαντά για Μικρούτσικο, Ουγγαρέζο & Κωνσταντάρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved