Ναταλία Αργυράκη: «Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσω στο Καλύτερα δε γίνεται» -Οι σχέσεις με τη Γερμανού
Media

Ναταλία Αργυράκη: «Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσω στο Καλύτερα δε γίνεται» -Οι σχέσεις με τη Γερμανού

Η Ναταλία Αργυράκη εδώ και πέντε χρόνια είναι στενή συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού και ανήκει στο πάνελ της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται. 

Η δημοσιογράφος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, αναφέρθηκε στην πενταετή συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε τα κοινά τηλεοπτικά τους σχέδια: «Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσω στο Καλύτερα δε γίνεται. Είμαι και σταθερός άνθρωπος, πάω στην 5ετία.

Ναταλία Γερμανού: «Αυτή η εκπομπή είναι πάρα πολύ ύπουλη. Καλό μεσημέρι στον...»

natalia-argyraki.jpg

Εφόσον τρέχουν τα πράγματα και δεν έχουν πέσει οι υπογραφές αφήνω το δικαίωμα σε άλλους να το σκεφτούν. Η Ναταλία Γερμανού έχει ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς τις προθέσεις της απέναντί μου. Οπότε πια οι κουβέντες είναι με το κανάλι. Ό,τι είναι θα το μάθετε όλοι σύντομα».

Τι θα ήθελε όμως η Ναταλία Αργυράκη να κάνει τηλεοπτικά στο μέλλον; Η ίδια απάντησε: «Θα ήθελα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι με τον φίλο του, Κωνσταντίνο Βασάλο. Πιστεύω θα γελούσαμε πάρα πολύ!».

Όσο για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού, η δημοσιογράφος παραδέχτηκε: «Οι σχέσεις μου με τη Ναταλία Γερμανού είναι άριστες. Σωπαίνω γιατί καμιά φορά λες ότι όταν ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι. Οπότε το δείχνει το αποτέλεσμα. Ήθελα να τη βγάλω ασπροπρόσωπη, νομίζω το έχω καταφέρει. Πια είναι τελείως ισότιμη η σχέση, πάμε για το καλύτερο».

Δείτε τι άλλο είπε η Ναταλία Αργυράκη:

Διαβάστε επίσης:

Γερμανού: Το on air σχόλιο για τις σχέσεις-«Όταν έχεις 30 χρόνια διαφορά ηλικίας… Μιλάω εκ πείρας»

«Άφωνη» η Ναταλία Γερμανού... on air: «Χρειάζεται να βάλω στη θέση τους ορισμένους ανθρώπους!»

Ναταλία Γερμανού-Συγκινεί η αφιέρωση στον πατέρα της, Φρέντυ: «Δεν σε ξεχνάω ούτε μέρα μπαμπάκα μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved