Κωνσταντίνος Κάππας: «Ήμουν απελπισμένος & δεν είχα λεφτά, τότε κέρδισα το... Τζόκερ!»
Media

Κωνσταντίνος Κάππας: «Ήμουν απελπισμένος & δεν είχα λεφτά, τότε κέρδισα το... Τζόκερ!»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Δύο στις 10 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κάππας και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλη της ύλης. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην περίοδο της κρίσης, ενώ αναφέρθηκε και στην πιο τυχερή στιγμή της ζωής του, τη στιγμή που κέρδισε το τζόκερ.

Κώστας Κάππας: «Έχω τσακωθεί με σκηνοθέτες και μου έχει στοιχίσει στη δουλειά μου»

202106101013340.6351_KONSTANTINOS_KAPAS_962021.jpg

NDPPHOTO

«Ήταν πολύ handmade αυτή η παράσταση. Αυτή η παράσταση ήταν το 2011, ήταν κάτι φοβερό. Είμαι απελπισμένος, έχει έρθει η κρίση, έχουν κλείσει οι δουλειές. Δεν έχω τίποτα! Είναι ένας Μάης και κάθομαι και λέω “Χριστέ μου, τι θα κάνω;”. Και βλέπω Το Τάβλι, το βιβλιαράκι στη βιβλιοθήκη μου και μου έρχεται όλη η παράσταση μπροστά μου. Λέω θα το κάνουμε σε μια αυλή στου Ψυρρή, στο Θησείο.

Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ήταν μέσα και τότε έμενε στη Σαρρή και είχε μια αυλή. Και έγινε για τρία χρόνια viral, sold out. Δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα τότε το τζόκερ 2,500 ευρώ. Ήταν τρομερό! Είμαι απελπισμένος, έχω ένα τζόκερ και πάω στον ΟΠΑΠ. Χάλια, με μια φόρμα και πάω, βάζω το χαρτάκι και βλέπω τα λεφτά. Και πάω σπίτι μου και λέω “τι έγινε τώρα;”».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχω παλέψει πάρα πολύ σε αυτή τη δουλειά για να βελτιωθώ και να προχωρήσω»

Κωνσταντίνος Κάππας: «Έχασα 30.000 ευρώ επειδή δεν πληρώθηκα από κάποιες σειρές»

Κωνσταντίνος Κάππας: «Πάντα διεκδικούσα αν ήθελα κάτι πολύ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved