Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Το απαραίτητο φως»

NDPPHOTO 

www.ndpphoto.gr
Media

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Το απαραίτητο φως»

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου παραχώρησε μία αποκαλυπτική στην εκπομπή της Ντέπυς Γκολεμά «Να παίζουν τα ραδιόφωνα».

Όπως είναι ήδη γνωστό, η σεναριογράφος είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την ΕΡΤ για τη νέα της σειρά, «Το απαραίτητο φως».

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Η καθημερινότητά της στα Κύθηρα, η ηλικία, οι δυο γιοι & το εγγόνι της

201911011020350.0300_MIRELA_PAPAIKONOMOY_31102019.jpg

NDPPHOTO

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αποκάλυψε πως αν και δεν έχουν πέσει ακόμα οι τελευταίες υπογραφές, η σειρά είναι βέβαιο πως θα προβληθεί, απέφυγε όμως θα αναφερθεί στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν.

«Το βίβλο το έχει γράψει η Ντορίνα Παπαλιού, πάρα πολύ δύσκολο να γραφτεί το σενάριο. Τρέχουν δύο ιστορίες παράλληλες, μία το 2006 και η άλλη το 1940. Πρωταγωνιστικός ρόλος είναι η ίδια ηθοποιός που είναι εγγονή και γιαγιά, που είναι πάρα πολύ δύσκολο για την πρωταγωνίστρια, η οποία πρέπει να είναι και πιτσιρίκα.

201911131236560.0135_MIRELA_PAPAIKONOMOY_12112019.jpg

Η κοπέλα έχει χάσει τον πατέρα της που δεν είχε καλές σχέσεις. Ήταν χωρισμένος από τη μάνα. Δεν είχε καλή σχέση με τη μάνα και της έλειπε πάρα πολύ ο πατέρας της. Της αφήνει κληρονομιά να βρεθεί κάποιος χαμένος πίνακας. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Κρύβονται συναισθήματα θαμένα, απογοητεύσεις, έρωτες, απ’ όλα.

Τα επεισόδια θα είναι 8 και αυτό με το ζόρι. Δεν ξέρω αν θα γίνει δεύτερος κύκλος. Μάλλον δεν θέλει και η συγγραφέας να γίνει δεύτερος κύκλος. Εγώ πρότεινα απλώς να γίνει ο τίτλος Απαραίτητο φως που έχει μεγαλύτερη δύναμη. Δεν έχει αποφασιστεί αυτό αλλά μάλλον αυτό θα γίνει.

TOM_3623.jpg

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

Για σκηνοθέτη μπορώ να πω, είναι ο Λάμπης Ζαρουτιάδης που έχω καιρό να συνεργαστώ. Ξέρει να διαβάζει πίσω από τις λέξεις μου.

Έχουν γραφτεί τα τρία πρώτα επεισόδια αλλά περιμένουμε την υπογραφή», ανέφερε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου για τη νέα σειρά που ετοιμάζει.

Διαβάστε επίσης:

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Αποκάλυψε πώς πήρε τον ρόλο της «Αναστασίας» η Μυρτώ Αλικάκη

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Το «Λόγω Τιμής» ήταν ένα υπέροχο ταξίδι

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: «Δεν έχω δικαίωμα να απογοητεύσω τους τηλεθεατές που 20 χρόνια με τίμησαν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved