Αλέξανδρος Βάρθης: «Η σχέση με τη γυναίκα μου δεν άλλαξε ομαλά με τον ερχομό του παιδιού»
Media

Αλέξανδρος Βάρθης: «Η σχέση με τη γυναίκα μου δεν άλλαξε ομαλά με τον ερχομό του παιδιού»

Ο Αλέξανδρος Βάρθης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» και εκτός από τον ρόλο του ως Τάσος Μέρμηγκας στις Ψυχοκόρες, μίλησε και για την προσωπική του ζωή και μάλιστα ήταν άκρως αποκαλυπτικός. 

«Ο Τάσος Μέρμηγκας έχει καλά στοιχεία αλλά είναι τόσα καλά καταχωνιασμένο μέσα του που καθυστερεί πολύ» είπε για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 και συνέχισε μιλώντας για την πατρότητα και πώς επηρέασε τη σχέση του με τη γυναίκα του η άφιξη ενός μωρού:

Ψυχοκόρες–Αλέξανδρος Βάρθης: Ο ρόλος του Μέρμηγκα, οι σπουδές & ο μεγαλύτερος φόβος για το παιδί του

mermigkas-psixokores-(4).jpg

«Ο ερχομός του παιδιού ήρθε συνειδητά. Είμαστε 12 χρόνια μαζί και τα τελευταία 9 δεν θέλαμε. Δεν ήταν κάτι που είχαμε ανάγκη εκείνη την περίοδο. Η σχέση με τη γυναίκα μου άλλαξε με τον ερχομό του παιδιού. Δεν άλλαξε ομαλά γιατί μια γέννα είναι βίαιο και αιματηρό. Δεν λέω ότι φτάσαμε σε ακραία φάση αλλά ομαλά δεν άλλαξε».

Σε ό,τι αφορά το κίνημα #metoo και πόσο αυτό άλλαξε τα δεδομένα στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά τις καταγγελίες, ο Αλέξανδρος Βάρθης τόνισε:

1714056455723-645307268-mermigkas-psixokores-(2).jpg

«Είχα πει για έναν σκηνοθέτη που μου έκανε κάποιες εντελώς απρεπείς ερωτήσεις για να πάρω δουλειά σε ταινία του που νομίζω δεν βγήκε ποτέ. Θεωρώ ότι δεν βοηθήθηκε ο κλάδος μας όσο θα έπρεπε με το metoo. Η υπόθεση κάηκε από την υπερπροβολή από τα κανάλια. Έκανε πολύ κακό στο κίνημα, δεν βοήθησε σε τίποτα. Πέρασε από την καταγγελία στο κουτσομπολιό και τον κόσμο τον ενδιέφερε τι βρακί φορούσε ο Βάρθης και όχι το τι έκανε. Η βοήθεια που προσέφερε είχε να κάνει με το κράτημα κάποιων ανθρώπων να είναι πιο επαγγελματίες και να μη θεωρούν το θέατρο το τσαρδί τους και να κάνουν ό,τι θέλουν».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή Γειά σου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved