Survivor 2024: Τα περιθώρια στένεψαν και βγήκε ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor 2024: Τα περιθώρια στένεψαν και βγήκε ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 - Η νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκίνησε με ανακοινώσεις που αναστάτωσαν τους παίκτες! Το Survivor πλησιάζει στην τελική ευθεία που θα οδηγήσει στα live της Αθήνας και ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για όσα θα ισχύσουν από εδώ και στο εξής.

Ο παρουσιαστής είπε: «πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα, έχω να σας κάνω κάποιες πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Επειδή το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία, είστε μόλις επτά, ξέρετε πολύ καλά ότι θα έχουμε άλλες τρεις αποχωρήσεις για να φτάσουμε στην τετράδα των live της Αθήνας. Εκεί είναι ο στόχος όλων και ξέρετε καλά ότι αυτές οι αποχωρήσεις είναι πάρα πολύ σημαντικές, ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς».

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες με τις ανακοινώσεις Λιανού-Η ανατροπή για όσους δεν θα αγωνίζονται

SURVIVOR-(01)-(2).jpg

«Από εδώ και στο εξής λοιπόν, επειδή η συμμετοχή όλων των παικτών πλέον θεωρείται απαραίτητοι στους αγώνες που απομένουν και είναι ένας τρόπος για να αποδείξετε την αξία σας, όχι ότι δεν το έχετε δείξει μέχρι στιγμής αλλά τα τελευταία μέτρα πάντα είναι τα πιο σημαντικά, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους είτε για λόγους στρατηγικής σε κάποιον αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από την μεγαλύτερη απόσταση».

Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία;

Ο αγώνας ασυλίας ήταν εντυπωσιακός και τον διαδέχτηκε ένα ενδιαφέρον Συμβούλιο... Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και οι Μπλε κέρδισαν την πρώτη ασυλία.

Στο συμβούλιο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η κάλπη με τις ψήφους έφτασε στα χέρια του Γιώργου Λιανού και εκείνος ανακοίνωσε τα αποτελέσματα τόσο στους παίκτες όσο και στους τηλεθεατές.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης ο οποίος και θεωρείται, αν μη τι άλλο, έμπειρος πια σε αυτή την θέση.

Survivor - Παπαχαραλάμπους: «Η Δώρα δεν δίνει αγώνες στη Δαλάκα, αν δίνει πληροφορίες, δεν γνωρίζω»

Survivor Spoiler 2/6: Οι ανακοινώσεις που ταράζουν τους παίκτες & η ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved