Τζώρτζογλου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τη Μαριόλα, η κατάθλιψη & ο «τσακωμός» με την Μπάρμπα
Media

Τζώρτζογλου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τη Μαριόλα, η κατάθλιψη & ο «τσακωμός» με την Μπάρμπα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει με την Σοφία Μαριόλα, την κατάθλιψη & τις σχέσεις του με την Βάνα Μπάρμπα.

Ο ηθοποιός μίλησε για την ζωή του και για την καριέρα του.

«Ήμουν από φτωχή οικογένεια. Μέναμε σε υπόγεια που οι τοίχοι είχαν υγρασία. Οι τελίτσες νόμιζα ότι ήταν μυγάκια και έπαιζα μαζί τους. Λίγο πριν πεθάνει ο Κάρολος Κουν στο νοσοκομείο μου έλεγε: «δεν πρέπει να σταματήσεις να ζεις το πάθος σου». Όταν έπαιζα στους «Φρουρούς της Αχαΐας» ευτυχώς ήμουν παντρεμένος με την Μαρία Γεωργιάδου και δεν με άφησε να πάρουν τα μυαλά μου «αέρα». Αν κουβαλάς τον «Τζώρτζογλου» στον ρόλο, αυτό πηγαίνει κατευθείαν στον θεατή, βγαίνει μία έπαρση, το έχουν πολλοί ηθοποιοί», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Στράτος Τζώρτζογλου:Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού από την Σοφία Μαριόλα & όλη η αλήθεια

startos-tzortzoglou.jpg

Και συνέχισε: «Πολλοί ηθοποιοί «πάσχουν» από άκρατο ναρκισσισμό ακόμη κι αν το παίζουν σεμνοί και ντροπαλοί, έχω και εγώ «νοσήσει» από ναρκισσισμό. Έχω περάσει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αγωγή, μπήκα στη «Φάρμα» για να το ξεπεράσω».

tzortzoglou-mariola1.jpg

Για τις φήμες χωρισμού με την σύζυγό του αλλά και την Βάνα Μπάρμπα τόνισε: «επειδή δεν κάναμε με την Σοφία όλες τις διακοπές του Πάσχα μαζί, έβγαλαν ότι έχουμε χωρίζουμε, είναι τρελό. Ποτέ δεν έχω τσακωθεί με την Βάνα Μπάρμπα στο «Σημάδι του Έρωτα», ήμασταν κολλητοί, γίναμε φίλοι από την πρώτη στιγμή. Δεν χορταίνω να είμαι δίπλα στην Βάνα Μπάρμπα, θα είμαστε τη νέα σεζόν σε μία καινούργια σειρά μαζί. Τον χειμώνα θα ανεβάσω μία παράσταση, έναν μονόλογο «Οι κακοί» του Σαίξπηρ».

Στράτος Τζώρτζογλου: Ο 27χρονος γιος του έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα ως σκηνοθέτης στην Αμερική!

Τζώρτζογλου - Μαριόλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη

Μαρία Γεωργιάδου Ο γιος μου δεν μου ανακοίνωσε ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved