Αποχωρήσεις και ανακατατάξεις στην πρωινή ενημερωτική ζώνη
Media

Αποχωρήσεις και ανακατατάξεις στην πρωινή ενημερωτική ζώνη

Ένα σούπερ ντόμινο μετακινήσεων και ανακατατάξεων συντελείται στα μετόπισθεν της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, που μπαίνει στο επίκεντρο της μεταγραφολογίας για την προσεχή σεζόν.

Πρόσωπο-κλειδί που θα επηρεάσει ευρύτερους συσχετισμούς είναι η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχωρεί από το «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ εκκρεμεί αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 ή θα μετακινηθεί σε άλλον σταθμό. Η τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Αναστασοπούλου θα κριθεί σε κρίσιμο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί στα μέσα της εβδομάδας, ενώ η πρόταση που της έχει γίνει είναι να αναλάβει την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου χωρίς να συνεχίσει τη βραδινή «Αρένα».

anastasopoulou.jpg

Πληροφορίες της Real αναφέρουν ότι υπάρχουν «αγκάθια» και από τις δύο πλευρές, ενώ την ίδια στιγμή στο κάδρο μπαίνει ο ΣΚΑΙ. Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα πρόσωπο της πρωινής ζώνης βρίσκεται σε τροχιά εξόδου και πιθανής μετακίνησης σε άλλο κανάλι.

stathius.jpg

Από το Open αποχωρεί στο τέλος της σεζόν ο Παναγιώτης Στάθης. Ο κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Κορωπίου, ενώ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, με επικρατέστερο το σενάριο αξιοποίησής του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

mavragani.jpg

Οριστική, άλλωστε, θεωρείται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Μαυραγάνη με τον ΑΝΤ1, ενώ η δημοσιογράφος οδεύει προς τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Στο κάδρο των πιθανών ανατροπών μπαίνει και η ΕΡΤ, καθώς έντονο πρέσινγκ δέχεται από άλλο κανάλι η Χριστίνα Βίδου. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Συνδέσεις» φέρεται να πολιορκείται από το Action 24 προκειμένου να μετακινηθεί εκεί για να αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Θα ακούσει τις σειρήνες;

vidou.jpg

Πηγές από την ΕΡΤ αναφέρουν ότι η Χριστίνα Βίδου θα παραμείνει στο Ραδιομέγαρο και στις «Συνδέσεις» μαζί με τον Γιώργο Παπαχλιμίντζο.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved