Survivor 2024 - Spoiler 3/6: «Σφαγή» μία ανάσα πριν από το τέλος – «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω»
Media

Survivor 2024 - Spoiler 3/6: «Σφαγή» μία ανάσα πριν από το τέλος – «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω»

Survivor 2024 - Spoiler3/6: Βρισκόμαστε πλέον στους 7 του Survivor που διεκδικούν μία θέση στον τελικό και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ήττες.

Μπλε και Κόκκινοι μάχονται με πάθος στο στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία γιατί κανείς δεν θέλει να είναι υποψήφιος.

Όσο πλησιάζουμε στον τελικό οι σχέσεις και οι φιλίες δοκιμάζονται περισσότερο. Ο Φάνης μετά τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Γκιουλέκα προς το πρόσωπό του δεν μπορεί πλέον να τον θεωρήσει φίλο του και πιστεύει πως οι δρόμοι τους έχουν χωριστεί…

Survivor 2024: Τα περιθώρια στένεψαν και βγήκε ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 - Spoiler 3/6

Στο χθεσινό επεισόδιο (2/6) οι δύο ομάδες πάλεψαν για την πρώτη ασυλία και οι Κόκκινοι ηττήθηκαν. Στο συμβούλιο που ακολούθησε στον τάκο βγήκε ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος αποδέχθηκε την υποψηφιότητά του και δήλωσε: «Εντάξει Γιώργο πραγματικά αυτή τη στιγμή είμαι ο μοναδικός, ήταν λογικό να ψηφιστώ πρώτος. Απέναντί μου έχω την Κατερίνα και τον Γιώργο, αν συνέβαινε κάτι άλλο δεν θα ήταν καθόλου αγωνιστικό, θα ήταν με βάση άλλα κριτήρια. Την έχω συνηθίσει την διαδικασία, κάθε εβδομάδα γίνονται πάνω κάτω τα ίδια. Θα πάμε σε μία μονομαχία, θα είναι κάθε μονομαχία όλο και πιο δυνατή, οπότε αυτή την στιγμή το μόνο που περιμένω είναι να δω και τους υπόλοιπους».

Στο αποψινό 3/6 επεισόδιο οι τόνοι φαίνεται πως δεν θα πέσουν, την ίδια ώρα που ο παίκτης των Μπλε δείχνει για ακόμα μία φορά την δυσαρέσκειά του με τον παίκτη των Κόκκινων.

«Με αποκάλεσε «κενό συναισθηματικά» προφανώς και με πείραξε, όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που με έχει αποκαλέσει. Όποιος θέλει να είναι στην ζωή μου θα είναι, δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν. Νομίζω ότι πλέον αυτή θα είναι η κατάσταση, δεν θα αλλάξει και να πω την αλήθεια δεν θέλω να αλλάξει. Οι δρόμοι μας νομίζω ότι έχουν χωριστεί, εγώ πηγαίνω δεξιά και εκείνος αριστερά!», ακούγεται να λέει ο Φάνης Μπολέτσης.

Δείτε το trailer

Survivor: «Πάγωσαν» οι παίκτες με τις ανακοινώσεις Λιανού-Η ανατροπή για όσους δεν θα αγωνίζονται

Survivor 2024 - Σταμάτης: «Δεν πρέπει να δεχθούμε ξανά ανατροπή»

Survivor - Spoiler 2/6: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved