Ηλέκτρα: Ο Νικόλας αρχίζει να αντιλαμβάνεται την παγίδα που στήνεται γύρω του
Media

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας αρχίζει να αντιλαμβάνεται την παγίδα που στήνεται γύρω του

Ηλέκτρα: Στο σημερινό επεισόδιο 5/6, χωρίς το κασετοφωνάκι και το διαβατήριο, ο Νικόλας αρχίζει να αντιλαμβάνεται την παγίδα που στήνεται γύρω του.

Η Σοφία προσπαθεί να μάθει τον λόγο πίσω από την απόπειρα της Νεφέλης. Η Νεφέλη απαντά πως την κοροϊδεύανε.

Η Σοφία απορεί: «Ο δάσκαλος… και ποιος άλλος;». Κι ενώ ο Παύλος ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα, ο Νάσος μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Νεφέλης. Ένας φάκελος φτάνει στα χέρια του Βρεττού από κάποιον ανώνυμο αποστολέα. Μέσα, θα βρει την κασέτα με την ηχογράφηση της Πόπης! Ο Νικόλας σημαδεύει την Κατερίνα μ’ ένα όπλο: «Θα πάμε μια βόλτα, μωρό μου», της λέει.

ilektra-katerina.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ηλέκτρα είδαμε...

Η Νεφέλη κάτωχρη, αναίσθητη, στο φορείο. Η Δανάη και ο Σωτήρης, πανικόβλητοι, φτάνουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους ενημερώνει πως πρέπει να γίνει μετάγγιση, η ζωή της κινδυνεύει. Ζητάει από τη νοσοκόμα να ελέγξει την ομάδα αίματος της Δανάης, ως προς τη συμβατότητα. Πόσες κόρες κινδυνεύει να χάσει ο Σωτήρης σήμερα; Ο Νώντας μαζεύει τα πράγματά του.

Η Ζωή καταλαβαίνει: χάνει τον ένα της γιο. Ή και τους δύο; Η Ηλέκτρα φτάνει δίπλα στην κόρη της. Της μιλάει, μα η Νεφέλη δεν απαντά. Ο Παύλος απέναντι από τον Ορέστη: «Χάρηκα για τη γνωριμία, Φιλίππου». Η Κατερίνα στην αγκαλιά του Νικόλα. Δυο εισιτήρια εκδίδονται. Για Ελβετία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved