Γιώργος Παπακώστας: Δύσκολες ώρες για τον σεφ της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Γιώργος Παπακώστας: Δύσκολες ώρες για τον σεφ της Ελένης Μενεγάκη

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Παπακώστα.

Επτά μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Γιώργος Παπακώστας βιώνει ξανά δύσκολες στιγμές, αφού έφυγε από τη ζωή ο παππούς του.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο σεφ και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δημοσιεύοντας ένα βίντεο από την αυλή του σπιτιού του παππού του αλλά και μία φωτογραφία του.

1717491076020-742731273-jpg-(2).jpg

Ο Γιώργος Παπακώστας σχολίασε τη φωτογραφία που δημοσίευσε του παππού του γράφοντας: «Αντίο παππού. Δώσε ένα τεράστιο φιλί στη γιαγιά και στον μπαμπά».

papakostas-864x1536.jpg

Δείτε και το βίντεο από το σπίτι του παππού του παρακάτω

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Γιώργος είχε πει για το τηλεοπτικό του μέλλον μετά το τέλος της συνεργασίας με την Ελένη στο Mega:

«Αν προκύψει κάτι θα ήθελα να είναι με διαφορετική μορφή. Αυτό το πρωινό με στριμωγμένα 8 με 10 λεπτά μαγειρικής λίγο το βαρέθηκα. Θα ήθελα κάτι να μπει ο άλλος για να δει μαγειρική όχι να δει την Ελένη, τι προσφορά θα κάνει, ποιος θα φάει κράξιμο, ποιος χώρισε. Εγώ δεν βλέπω ποτέ πρωινές εκπομπές γιατί τις βαριέμαι.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι ότι δεν με εξέφραζε τότε, σιγά σιγά οι άνθρωποι εξελίσσονται. Έμεινα στην εκπομπή της Ελένης γιατί μου άρεσε το κλίμα. Αν με πάρει να μου πει ότι κάνουμε αυτό θα της πω έρχομαι γιατί γουστάρω την Ελένη.

Πάντα χτυπάει το τηλέφωνό μου γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις όχι με τα κανάλια αλλά με ανθρώπους στις ομάδες».

Διαβάστε επίσης:

Παπακώστας για το τέλος της Μενεγάκη από το Mega – «Ενημερώθηκα τηλεφωνικά»

Παπακώστας: «Βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο μαγειρικής!Έμεινα στην Ελένη, γιατί…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved