Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος θέλοντας να εκδικηθεί τον Πάρη τον συναντά & του κάνει μια πρόταση
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος θέλοντας να εκδικηθεί τον Πάρη τον συναντά & του κάνει μια πρόταση

Ο Παράδεισος των κυριών: Στο σημερινό επεισόδιο 5/6, ο Πασχάλης ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος που κέρδισε τον πρώτο λαχνό μοιράζει διαμερίσματα στ’ αδέλφια και στη μάνα του.

Η απόφαση όμως της Σύρμως να μην εγκαταλείψει το σπίτι και τις συνήθειες της για να ζήσει στην νεόκτιστη πολυκατοικία δημιουργεί αντιπαράθεση ανάμεσα στα παιδιά της, αλλά και μια νέα κρίση στη σχέση της με τον Θωμά.

Ο Πάρης έχει πολλούς λόγους να μην εμπιστεύεται τον Σίμο και εξετάζει πολύ προσεκτικά την πρόταση του, να του πουλήσει το πατρικό σπίτι με την προϋπόθεση να αγοράσει μαζί και το ποσοστό του στο Ολύμπια. Ο Σίμος θέλοντας να εκδικηθεί τον Πάρη τον συναντά για να του κάνει μια πρόταση.

8eodwra-Tzhmoy.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών είδαμε...

Ο Ρένος φτάνει πολύ κοντά στην λύτρωση όμως μια αναπάντεχη συνάντηση θα τον βάλει σε σκέψεις. Μία αλήθεια που θα μάθει ο Σίμος θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει στην Βικτώρια και θα του γκρεμίσει όλο του τον κόσμο. Απ’ την άλλη μία χαρμόσυνη είδηση δίνει χαρά και ελπίδα στην Αμαλία, την Πολυξένη και την Μιράντα.

Η Ματούλα βλέποντας την κατάσταση στο σπίτι του Χρήστου ολοένα και να χειροτερεύει παρακαλεί την Στέλλα να την ακούσει και να φύγουν κρυφά από το σπίτι. Ο Ντίνος αποφασίζει να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να σταματήσει να σκέφτεται την Αμαλία… όσο ο Σίμος συνεχίζει να προσπαθεί να τον βλάψει υπόγεια…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved