Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με βίντεο που κυκλοφόρησε: «Ξεφτίλες είστε...»
Showbiz

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με βίντεο που κυκλοφόρησε: «Ξεφτίλες είστε...»

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη για τη φωτογράφηση της νέας συλλογής μαγιό της εταιρίας που διαθέτει όμως ένα απρόοπτο, τάραξε τη χαρά της δημιουργίας που είχε... 

Η όμορφη influencer πληροφορήθηκε από τα κανάλια που έπαιξαν ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται η ίδια με μαγιό, όπως και όλες οι καλλονές που φωτογραφίζονταν με swim wear της εταιρίας της, πως ο δημοσιογράφος που τράβηξε τα πλάνα είπε στην εκπομπή όπου προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα πλάνα πως θα έπρεπε να υπάρχει ειδική σήμανση καθώς ήταν... ακατάλληλα.

Μπέττυ Μαγγίρα για Τούνη: «Καλά κάνει! Πουλάει τον εαυτό της, βγάζει λεφτά & τα ξοδεύει όπως θέλει»

touni_copy_44_copy_1.jpg

Ιωάννα Τούνη

Μπορεί εκείνος να το είπε με δόση χιούμορ, όμως σίγουρα δεν το εξέλαβε έτσι η Ιωάννα Τούνη η οποία από τη βίλα που έχει νοικιάσει στη Μύκονο για τις ανάγκες της φωτογράφησης, ξέσπασε για το περιστατικό.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω από πού, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση. Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν» είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

touni.jpg

Και συνέχισε φανερά εκνευρισμένη: «Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας; Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε» ...

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη με το ξέσπασμά της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved