Εκατομμυριούχος - Άφωνος ο Γρηγόρης: Παίκτης αποκάλυψε ότι «το 'σκασε» από τη σύζυγο για να παίξει!
Media

Εκατομμυριούχος - Άφωνος ο Γρηγόρης: Παίκτης αποκάλυψε ότι «το 'σκασε» από τη σύζυγο για να παίξει!

Ο Βησσαρίων Ζέρβας, ήταν ο παίκτης που... τρέλανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν έμαθε ότι είχε κρύψει από τη γυναίκα του ότι θα συμμετείχε στο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Ο Βησσαρίων, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, είχε κρατήσει κρυφή τη συμμετοχή του στο παιχνίδι καθώς ήθελε να κάνει έκπληξη στη σύζυγό του για να τον δει ξαφνικά στη μικρή οθόνη.

Εκατομμυριούχος: Καρδιοχτύπησαν οι τηλεθεατές - Ο παίκτης «φωτιά» έγραψε ιστορία με τη 15η ερώτηση

arnaoutoglou.jpg

Μάλιστα, ο Γρηγόρης «τρόλαρε» τον παίκτη, ρωτώντας τον διάφορα πράγματα για το... σχέδιο εις βάρος της συζύγου του. «Δηλαδή τι τής έχεις πει για να βρίσκεσαι εδώ;» ρώτησε ο Αρναούτογλου με τον παίκτη να αποκαλύπτει ότι της είχε πει πως είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Ο παίκτης, ο οποίος είναι ασφαλιστής στο επάγγελμα, έφτασε μέχρι την ερώτηση των 5.000 ευρώ η οποία ήταν η εξής: «Πόσους ορόφους έχει ο Πύργος των Αθηνών;».

Ο Βησσαρίων είχε στη διάθεσή του μία τελευταία βοήθεια, αυτή του φιλικού ή συγγενικού προσώπου με το οποίο θα επικοινωνούσε τηλεφωνικά μήπως εκείνος γνώριζε αν οι όροφοι ήταν 22, 28, 32 ή 36.

vissas-d.jpg

Ο παίκτης από την πρώτη στιγμή, κάνοντας πρόχειρους υπολογισμούς με το μυαλό του, επέμενε στην απάντηση των 28 ορόφων, όμως ο φίλος του, ο Νίκος, τού είπε ότι έκλινε προς τους 32.

Κάπου εκεί, λοιπόν, ο Βησσαρίων αποφάσισε να σταματήσει και να κρατήσει τα 4.000 ευρώ που είχε κερδίσει ήδη από τις σωστές απαντήσεις που είχε δώσει.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved